Naptár / Filmklub

Lumiére Filmklub: Attenberg vetítés

Helyszín: Budapest
Időpont: 2011. november 17.

November 17-én, csütörtökön 19.00 órakor az Európa Pontban Báron György filmkritikus részvételével, az Európai Parlament 2011-es LUX-díj átadásának alkalmával Athina Rachel Tsangari díjra jelölt Attenberg című filmjét tekintheti meg az érdeklődő közönség. A fiatal író-rendező alkotása rövid ideig, a Magyarhangya vetítéssorozatának részeként is megtekinthető volt Magyarországon 2011 májusában. Az filmest házigazdája Gyárfás Dorka, a vetítés kurátora Bujdosó Bori újságíró.

Időpont: 2011. november. 17. (csütörtök) 19:00
Helyszín: Európa Pont, 1024 Budapest, Lövőház u. 35.
Vendég: Báron György, filmkritikus, a LUX-díj nemzetközi válogatóbizottságának tagja

A vetítésre a belépés ingyenes!

Legújabb események
 • Lumiére Filmklub: Attenberg vetítés

  2011. november 17-én az Európa Pontban, az Európai Parlament 2011-es LUX-díjának várományosa, Athina Rachel Tsangari Attenberg című filmje látható. Vendég: Báron György, filmkritikus.
 • 8. Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál

  2011. november 8-án nyolcadik alkalommal jelentkezik a Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál, amely idén is rengeteg érdekes filmmel és témával várja az érdeklődőket.
 • Port.hu Családi Filmfesztivál

  Felejthetetlen mozis időutazásban vehetnek részt mindazok, akik november második hétvégéjén ellátogatnak a Cinema City Arénába - a szülők egykori kedvenc meséit, mesefiguráit is megmutathatják gyermekeiknek a szélesvásznon.
 • EuShorts Európai Rövidfilm Fesztivál 2011

  Az EuShorts Európai Rövidfilm Fesztivál 2011-ben is folytatja a mozi egészségügyi reformját: mellékhatások nélküli rövidfilmekkel serkenti a jókedvet és a vérkeringést november 18. és 23. között a budapesti Toldi Moziban.
 • Katolikus film és könyvvásár

  A katolikus kultúra népszerűsítésével foglalkozó Etalon Film Kiadó a Mikulás előtti hétvégén, 2011 december 3. és 4. napján Katolikus film és könyvvásárt rendez az Uránia Filmszínházban.
 • Vakondok 2 filmbemutató & premier party

  November 17-én kerül bemutatásra a Vakondok szubkulturális dokumentumfilm második része, Demoscene – Az Algoritmusok Művészete címmel.