A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: fopen(/var/lib/php/sessions/ci_sessionbtttaiaj4kknujj6qu3duu27i0chrp13): failed to open stream: No space left on device

Filename: drivers/Session_files_driver.php

Line Number: 172

Backtrace:

File: /var/www/moziplussz.hu/application/libraries/Ion_auth.php
Line: 91
Function: library

File: /var/www/moziplussz.hu/public/index.php
Line: 315
Function: require_once

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Failed to read session data: user (path: /var/lib/php/sessions)

Filename: Session/Session.php

Line Number: 143

Backtrace:

File: /var/www/moziplussz.hu/application/libraries/Ion_auth.php
Line: 91
Function: library

File: /var/www/moziplussz.hu/public/index.php
Line: 315
Function: require_once

Naptár: Katolikus film és könyvvásár - Moziplussz.hu
Naptár / Filmnap, filmhét

Katolikus film és könyvvásár

Helyszín: Budapest
Időpont: 2011. december 3. - 2011. december 4.

A katolikus kultúra népszerűsítésével foglalkozó Etalon Film Kiadó a Mikulás előtti hétvégén, 2011 december 3. és 4. napján Katolikus film és könyvvásárt rendez az Uránia Filmszínházban. A vásár a mozi aulájában lesz mindkét napon 10:00 és 19:30 között. A rendezvény különlegessége, hogy katolikus témájú filmek kerülnek levetítésre.

December 3-án szombaton 15 órakor a nagyteremben bemutatásra kerül a Szent Ágoston – A végső Igazság nyomában c. 2 részes olasz játékfilm, december 4-én vasárnap 17 órától pedig a Páduai Szent Antal - A szó, mely éget c. olasz játékfilmet vetítik le.

Mindkét napon 11 illetve 15 órai kezdettel gyermekmatiné vetítések is lesznek A Biblia Gyermekeknek – Újszövetség c. rajzfilmsorozatból.

A program keretén belül továbbá levetítésre kerül az Albert Schweitzer – Egy élet Afrikáért c. nemrégen készült játékfilm is.

A rendezvény alatt az egyházi filmgyártás számtalan DVD kiadványa megvásárolható lesz, valamint vallási témájú könyvek is kaphatóak lesznek.

Legújabb események
 • Lumiére Filmklub: Attenberg vetítés

  2011. november 17-én az Európa Pontban, az Európai Parlament 2011-es LUX-díjának várományosa, Athina Rachel Tsangari Attenberg című filmje látható. Vendég: Báron György, filmkritikus.
 • 8. Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál

  2011. november 8-án nyolcadik alkalommal jelentkezik a Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál, amely idén is rengeteg érdekes filmmel és témával várja az érdeklődőket.
 • Port.hu Családi Filmfesztivál

  Felejthetetlen mozis időutazásban vehetnek részt mindazok, akik november második hétvégéjén ellátogatnak a Cinema City Arénába - a szülők egykori kedvenc meséit, mesefiguráit is megmutathatják gyermekeiknek a szélesvásznon.
 • EuShorts Európai Rövidfilm Fesztivál 2011

  Az EuShorts Európai Rövidfilm Fesztivál 2011-ben is folytatja a mozi egészségügyi reformját: mellékhatások nélküli rövidfilmekkel serkenti a jókedvet és a vérkeringést november 18. és 23. között a budapesti Toldi Moziban.
 • Katolikus film és könyvvásár

  A katolikus kultúra népszerűsítésével foglalkozó Etalon Film Kiadó a Mikulás előtti hétvégén, 2011 december 3. és 4. napján Katolikus film és könyvvásárt rendez az Uránia Filmszínházban.
 • Vakondok 2 filmbemutató & premier party

  November 17-én kerül bemutatásra a Vakondok szubkulturális dokumentumfilm második része, Demoscene – Az Algoritmusok Művészete címmel.