Médiaajánlat

Mi az a Moziplussz?

A Moziplussz Magyarország első olyan kiadótól vagy forgalmazótól független, filmekkel foglalkozó portálja, ahol a jövő filmsikereiről, filmes terméséről elsőkézből tájékozódhat a látogató. Az oldalt 2001-ben, immáron 10 éve lelkes, amatőr mozirajongók hozták létre, akiknek eltökélt szándéka volt, hogy attól a naptól valami újat nyújtsanak a mozira éhes közönségnek.

Manapság sorra alakulnak és zárnak be röviden időn belül filmes hírportálok és blogok, de a Moziplussz így is kitart: megalakulása óta egyike hazánk legolvasottabb online mozimagazinjainak. Folyamatosan törekszünk a fejlődésre, ennek érdekében oldalaink fejlesztésekor rendszeresen figyelembe vesszük a legújabb webes trendeket és technológiákat. A hazai filmes portálok között szinte elsőként kötöttünk be RSS csatornát, és 2010 eleje óta jelen vagyunk a Twitteren és a Facebookon is.

A Moziplussz tudomásunk szerint az egyetlen és első olyan magyar filmes médium, amely „A jövő filmjei” szlogen keretében főként a jövőben bemutatásra kerülő filmbemutatókra koncentrál. Még a hazai forgalmazás előtt (vagy gyakran annak hiányában) információkat közöl az alkotásokról, rendezőkről, színészekről, illetve külföldi és hazai forgatásokról egyaránt. Az elmúlt évek során számos exkluzív tudósításunkat vette át többek között a hazai Cinematrix, az amerikai ComingSoon és az ausztrál Dark Horizons. Hosszú hónapokon át kizárólag nálunk blogolt az Amerikában szerencsét próbáló kanadai-magyar származású színésznő, Gáti Katalin (Kathleen Gati) és a 2007-es Filmszemle Legjobb játékfilmjének járó díjazottja, az Iszka utazása rendezője, Bollók Csaba.

Hirdess nálunk!

2011. januárban végzett felmérésünk alapján a Moziplussz olvasói 73%-ban férfiak, 27%-uk a női nem képviselői, és jellemzően a 18-35 éves korosztályból érkeznek. Látogatóink az átlagosnál jobb anyagi helyzetű fiatalok, akik kiemelten érdeklődnek a számítástechnika és napjaink új technológiái, szórakozási lehetőségei iránt, rendszeres DVD/Bluray-vásárlók és TV-nézők. Jelenlegi olvasóink átlagosan 2-5 éve és heti többszöri gyakorisággal kísérik figyelemmel frissítéseinket.

Hirdetési felületeink lehetőséget nyújtanak e célcsoport elérésére, kereskedelmi üzenetek célzott, költséghatékony eljuttatására.

Hirdetési tarifáink

Oldalainkon egyelőre kizárólag CPM, azaz megjelenés alapú hirdetések megrendelésére van lehetőség.

  • Dupla banner (468x120) – 4 Ft
  • Leaderboard (728x90) – 5 Ft
  • Billboard (300x250) – 4 Ft
  • Skyscraper (120x600) – 5 Ft

A befogadható bannerek mérete nem haladhatja meg a 60 Kbyte-ot.

Együttműködési és hirdetési szándékoddal kapcsolatban kérjük, érdeklődj közvetlenül munkatársunknál a marketing@moziplussz.hu email címen.