A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: fopen(/var/lib/php/sessions/ci_sessioncgku3bpo77e6b33s6semqc7ej5e29l25): failed to open stream: No space left on device

Filename: drivers/Session_files_driver.php

Line Number: 172

Backtrace:

File: /var/www/moziplussz.hu/application/libraries/Ion_auth.php
Line: 91
Function: library

File: /var/www/moziplussz.hu/application/controllers/Cikkek.php
Line: 7
Function: __construct

File: /var/www/moziplussz.hu/public/index.php
Line: 315
Function: require_once

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Failed to read session data: user (path: /var/lib/php/sessions)

Filename: Session/Session.php

Line Number: 143

Backtrace:

File: /var/www/moziplussz.hu/application/libraries/Ion_auth.php
Line: 91
Function: library

File: /var/www/moziplussz.hu/application/controllers/Cikkek.php
Line: 7
Function: __construct

File: /var/www/moziplussz.hu/public/index.php
Line: 315
Function: require_once

Magazin: Ilyen a formájuk! - Moziplussz.hu
Miért nem frissülünk? Az Moziplussz 2012. júliusában ideiglenesen leállt, az okokról részletesebben itt olvashatsz.
Magazin / Összefoglaló

Ilyen a formájuk!

2010. június 14. 08:57

Jennifer Lopez: Újra a régi formájában

Jennifer Lopez az Ilyen a formám című vígjátékkal tért vissza a nagyképernyőre, öt év óta ez az első megjelenése a mozivásznon. Ebben a rendhagyó romantikus vígjátékban ő játssza Zoe-t, a makacs kisállatbolt tulajdonost, aki a 30-as éveiben járva elhatározza, hogy nem vár tovább Mr. Igazira, hanem mesterséges megtermékenyítés útján alapít családot (magának). Kész lemondani a szerelemről, ám sorsa váratlan fordulatot vesz, amikor találkozik Stannel (Alex O’Loughlin) - az időzítés ennél rosszabb már nem is lehetne, hiszen a Zoe éppen terhes…

A www.movies.com Jennifer Lopez-zel készített interjújából többek között kiderül, hogy J Lo mennyire őszintén képes beszélni a visszatéréséről, a házasságáról, valamint egy nem várt meztelen terhes jelenetről.

Jennifer, miért döntöttél úgy, hogy éppen az Ilyen a formám-mal térsz vissza a mozivászonra?

Jennifer Lopez: Éppen ideje volt, hogy újra filmet forgassak. Imádom a romantikus vígjátékokat. Az egész pályafutásom alatt mindig is úgy éreztem, hogy bizonyos dolgok a megfelelő időben jönnek hozzám. Amikor megnézem a munkát, amit csináltam, az mindig arra utal, ahol életemnek abban a pillanatában voltam. Ez történt most is.

Ezt érzed az anyaság utáni nagy visszatérésednek?

Jennifer Lopez: Ha a visszatérésre gondolok, ez így nem fordult meg a fejemben. Csak szülési szabadságon voltam otthon, miközben dolgoztam és zenéket írtam. És most ez az első film azóta, hogy már nem vagyok kövér. (nevet)

Ha nem találkoztál volna Marc Anthony-val, és nem szültél volna neki babákat, gondoltál volna arra, hogy egyedülállóként vállalj gyereket?

Jennifer Lopez: Nem, ez egyedül túl nehéz. Őszintén szólva, nagyon tiszteletem az egyedülálló anyákat, vagy bárkit, aki egyedülálló anyaként megtalálja önmagát. Az egyedülálló anyaságot választani nagyon bátor tett számomra. Nagyon kemény felnevelni egy gyereket, és minden szerepet megtestesíteni számára partner nélkül. Nem tudom, hogy erre én képes lennék-e. Tényleg nem.

Mi volt a reakciód, amikor megtudtad, hogy ikreket vársz?

Jennifer Lopez: Teljesen elutasítottam, hogy terhes vagyok, így amikor rájöttem, hogy ikreim lesznek, csak nevettem. Azt gondoltam: “Természetes, hogy ez történt!” Vihogni kezdtem, Marc meg sírni. Nagyon vidám volt. Boldogok voltunk. Ő olyan érzelmes. Azt mondta: “Nem tudom elhinni.” Voltak már gyerekei, de ők voltak az első ikrei.

Megszállottja vagy a terhességi párnának a filmben. Ezzel a való életben is így vagy?

Jennifer Lopez: Ez tetszeni fog neked! Amikor terhes voltam az ikrekkel, nagyon kényelmetlen volt: ha az egyik oldalamra feküdtem, ott volt egy baba, aztán amikor átfordultam a másik oldalamra, ott volt a másik baba. Így aztán volt egy igazán nagy terhességi párnám. Marc a mai napig azzal alszik. Szóval, amíg terhes voltam, mindig mondogatta, hogy szeretne egy ilyet, és így kapott egyet. (nevet) Ha utazik is mindig magával viszi.

Hogyan egyeztetitek össze te és Marc a szülői felelősség és lét nyomását, valamint a karrieretek egyengetését?

Jennifer Lopez: Nagyon nehezen. Az ikrek most vannak azon a ponton, elég az elmúlt néhány napra gondolnom, amikor odajönnek az ajtóhoz, és azt kiáltják: “Ne, anya, ne menj!” Azt gondoltam: “Ó, ez nem jó. Ez nagyon kemény.”

A karaktered, Zoe, úgy tűnik, egy kicsit bajban van az elkötelezettségekkel. Hasonlítanak ezek a dolgok valamennyire a saját tapasztalataidhoz?

Jennifer Lopez: Zoe és én teljesen különbözőek vagyunk. Ő nagyon kényelmesen él egyedül, igaz, nagyon korán elveszítette a szüleit, nekem viszont nagyon kényelmetlen egyedül lenni. Vicces volt, mert egy bizonyos értelemben csodáltam ezt a személyt. Imádtam őt játszani, mert irigylem az ilyen embereket. De ez is jelenti számára a mankót. Az ő nagy hibája az, hogy annyira fél, hogy bárkit is beengedjen az életébe, hogy úgy tűnik, valami nagyon jót enged elmenni maga mellett, vagy tudat alatt tönkreteszi. Ez volt az egyik dolog, amely annyira jóvá tette ezt a forgatókönyvet - egyáltalán nem volt tipikus. Megszoktuk, hogy férfiakat lássunk, akik a kötelezettségekkel küzdenek. Aztán itt van egy nő, akinek saját üzlete és pénze van a bankban, és valóban jobban el van eresztve, mint férfi kollégája. Ez valóban nagyon érdekes volt számomra.

Egy ponton meztelenül és teljes mértékben terhesen láthatunk. Kinek az ötlete volt ez?

Jennifer Lopez: Arra gondoltam, hogy ahogyan egy meztelen terhes nő ellenőrzi magát, az nagyon vicces lenne. Igazából szerettem volna, ha hosszabb lett volna ez a jelenet a filmben. Ez valójában az én ötletem volt, emlékszem, amikor terhes voltam és az óriásira nőtt testemet csodáltam, és minden szögből megnéztem a tükörben. Ez egy olyan dolog, ami csak rád tartozik. Azt mondtam: “Tudod, amikor Alex bejön, kezdjük ott a jelenet, amikor a lány a tükörben nézi magát, és ettől teljesen elbizonytalanodik.” Egy igazi várandós dublőr hölggyel vettük fel a jelenetet.

Hogyan kerültél újra formába a számos elfoglaltságod mellett?

Jennifer Lopez: Nehezen. Az első pár kiló leadása nagyon gyorsan történt, a maradék 10-20 rámragadt kilóval viszont igencsak meg kellett küzdenem. És aztán nagyon fegyelmezetté is kellett válnom. Diétáznom és tornáznom is kellett. Egyszerűen meg kellett tennem. Tudtam, hogy forgatnom kell. Egyszerűen elkezdtem ezeken a dolgokon gondolkodni, mert amikor a kamera előtt állsz, jól kell kinézned. Ha nem, akkor hallani fogsz róla…

A film mellett néhány hónap múlva kijön az új albumod is.

Jennifer Lopez: A nyarat céloztuk meg, már tavaly nyár óta dolgoztam rajta. Nemrég elváltak útjaink a régi kiadómmal, most egy új van. Mindenki nagyon boldog. Már csak be kell fejeznünk az albumot.

Most, hogy idősebb vagy, ha tudnál tanácsot adni 25 éves kori önmagadnak, mit mondanál neki?

Jennifer Lopez: Semmit. Semmin sem változtatnék, őszintén! Nagyon szeretem azt az irányt, amerre fordult az életem. Úgy érzem, mintha 25 lennék, és minden újra kezdődne. A babák miatt úgy érzem, mintha most kezdődött volna az életem, és mivel az ő életük tényleg csak most kezdődött, nagyon szeretem őket és minden egyes percet szeretek velük tölteni. Úgy vélem: “Rendben, ez most valami óriási dolog kezdete.” Így érzem magam jelenleg az életemben, és egyúttal a karrieremben is.

(FORRÁS: www.movies.com)

Alex O’Loughlin: A legjobb formáját hozza

Az ausztrál színész, Alex O’Loughlin, aki Jennifer Lopez partnerét alakította az Ilyen a formám című romantikus vígjátékban, a www.indielondon.co.uk szerkesztőségének mesélt egy interjú keretében Lopez-zel való kapcsolatáról, katasztrofális első randijáról, valamint jövőbeni terveiről, amelyek között komoly szerep jut az új Hawaii Five-O tévésorozatban betöltendő karaktere, Steve McGarett figurájának.

Mi tetszett neked az Ilyen a formám tervezetében?

Alex O’Loughlin: Természetesen minden dolog a forgatókönyvvel kezdődik, és ebben az esetben a szkript nagyon kiegyensúlyozottnak és viccesnek tűnt. Rengeteg részén hangosan nevettem… tulajdonképpen azokon a helyeken, mint amikor egészében láttam végre a filmet. A történet ívét a két karakter adja. A romantikus vígjáték egy olyan műfaj, ahol könnyű elveszíteni a karakterek ívét… neked csak a formára van szükséged, és kezedben is van a film. Az Ilyen a formám esetében úgy éreztem, sokkal több benne a hitelesség.

Mikor érezted úgy, hogy működni fog a Jennifer Lopez-zel való kapcsolatod?

Alex O’Loughlin: Egy másik film után találkoztam Jennifer-rel. Elmentem hozzá, és megismerkedtünk a Long Island-i házában. Leültünk, és megittunk egy csésze teát, és minden jól ment. Szóval érezni lehetett, hogy minden remek lesz.

Mennyire idegőrlő feladat megpróbálni létrehozni valakivel egy működőképes kapcsolatot egy romantikus vígjátékban? Hallottam, hogy a vonzalom az egyetlen dolog, amit nem lehet tettetni a filmekben…

Alex O’Loughlin: Azt hiszem, ha első alkalommal találkozol valakivel, van egyfajta nyomás, és azt gondolod: “Mit fogunk csinálni a filmben, ha nem működik köztünk a dolog? Ez tönkre fog tenni mindent?” Mert az igazság az, hogy nem lehet hazudni a stábnak. Én szerencsére nem voltam annyira ideges, mint amennyire kíváncsi, hogy mi fog történni.De a lényeg, ha tényleg nem értjük meg egymást a másikkal, és nem is jövünk ki egymással, akkor nem érdemes megcsinálni a filmet.

Nehéz volt megőrizni a pókerarcot és a komolyságot a cikisebb és meredekebb jelenetek során?

Alex O’Loughlin: Igen, néhány rész valóban elképesztő volt, különösen a vízben szülés jelenete. Pár jelenetet ki is kellett vágnunk, és sok időt elvettek, mert mindenki annyira röhögött. De a komédiák természete pontosan ezekről a vicces részletekről szól. A legrosszabb az, ha elkezdesz nevetni, az olyan ragályos lehet, hogy mindenki veled tart, akkor pedig igazán nehéz visszatérni a komolykodáshoz. Pedig mi is ezt csináltuk…

És milyen volt a szülést filmre venni?

Alex O’Loughlin: Fantasztikus volt! És vicces! Sokáig tartott, mivel egy csomó színész volt ott és egy csomó történés, de csuda klassz volt! Szerintem van egy rakás olyan rész a film végén, amit ki kellett venni, mert mindnyájan nevettünk. De hogy tovább tartott rögzíteni, mint ameddig kellett volna… az biztos!

A karaktered első találkozása Jennifer-rel katasztrofális. Volt olyan saját emléked, amelyre támaszkodhattál?

Alex O’Loughlin: Igen, de nem volt sok borzalmas első randiban részem. De emlékszem, amikor először találkoztam egy európai lánnyal, akinek nagyon erős akcentusa volt, és nem igazán értettem, tulajdonképpen egész idő alatt miről is beszélt… Én csak nagyjából sejtettem, és megpróbáltam kitalálni, miket is mondhatott nekem.

Ez az első romantikus főszereped. Mit jelent a karriered szempontjából?

Alex O’Loughlin: Hogy őszinte legyek, nem tudom. Örülök, hogy összejött, mert szeretek filmeket csinálni. Annyira nehéz reális filmet csinálni… a forgatókönyvnek nagyon jónak kell lennie. A tény az, hogy én most itt ülök veletek, és beszélek mindenkiről, aki részt vett a filmben, aki miatt létrejöhetett - a producerek, a rendező... mindenki. Szóval remélem, hogy jó lett, hogy a nézők élvezni fogják, és hogy ez segít a karrieremnek.

Van egy másik dolog, amely miatt az emberek nagyon izgatottak veled kapcsolatban - ez pedig az új Hawaii Five-O és Steve McGarrett szerepe, amit játszani fogsz…

Alex O’Loughlin: Ez nagyszerű, és én nagyon izgatott is vagyok miatta. Megcsináltuk a pilot-ot, láttam is, és fantasztikus lett. Scott Caan játssza Danno-t, nagyon jó csapatot alkotunk… de nem tudom még, mi lesz velünk.

Maradsz a tévék és a mozifilmek között, ahogyan a karriered halad majd tovább? Mint ahogyan korábban játszottál a Moonlight című sorozatban, és közben szerepet kaptál a Vakító fehérség című filmben? Most pedig hónapokon belül leforgattad az Ilyen a formám-at és a Hawaii Five-O-t…

Alex O’Loughlin: Abszolút. Azt hiszem, minden színész vágya, hogy szerepeljen. A filmkészítésben van valami igazán varázslatos dolog. Megvan benne az időnek az a luxusa, amelyet a tévé nem engedhet meg neked.

A te játékodban megvan az a briliáns hagyomány, amely az ausztrál színészek sajátja. Úgy tudom, ugyanabba a drámaiskolába jártál, mint ahová Mel Gibson és Cate Blanchett…

Alex O’Loughlin: Így igaz… immár 10 évvel ezelőtt. 3 évig jártam a NIDA-ba (National Institute of Dramatic Art) Sidney-ben. Ott szereztem diplomát, és nagyszerű volt. Egy olyan képzés, mint az… három évet töltesz azzal, hogy felszívd az összes információt, és valóban olyan gyakorlati ismereteket kapsz, amelyeket az idő igazol, és amelyeket fel tudsz használni. Még mindig vannak olyan munkák, ahol azt mondom: “Ja igen, emlékszem, hogy…” és megyek vissza a jegyzeteimért.

Korábban, a karriered elején több filmnek is társproducere és társszerzője voltál. Szeretnéd ezt majd a jövőben folytatni?

Alex O’Loughlin: Igen, nagyon kis mértékben voltam benne ezekben. De nagyon szeretném tovább csinálni. Azt hiszem, egy napon majd talán rendezni is fogok. Még nem érzem, hogy jelenleg készen állnék rá, de imádom a filmkészítés folyamatát, imádom a történetmesélés folyamatát… és mindig is szerettem volna résztvenni benne egészen a velejéig.

(FORRÁS: www.indielondon.co.uk)

Kommentek

Legyél te az első, aki hozzászól!

Ha hozzá szeretnél szólni ehhez a cikkhez, akkor először be kell jelentkezned!

Legfrissebb cikkeink