Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

X-Men 3 - Az ellenállás vége

X-Men 3

Nem láttuk.
65% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2006. május 26.
Magyarországi premier: 2006. május 25.
Magyarországi DVD premier: 2006. október 3.

Különbözőnek lenni talán jó, de biztosan nem könnyű: X professzor (Patrick Stewart) azonban tudja, a másság értékké válhat, ha a mutánsok megtanulják irányítani és a jó ügy érdekében felhasználni képességeiket.

Jó és rossz örök harca ez: Farkas (Hugh Jackman), Ciklon (Halle Berry), Vadóc (Anna Paquin) és társaik újra akcióba lépnek, hogy megvédjék magukat és azokat, akik nem is tudnak létezésükről - vagy ha tudnak, hát félnek tőlük.

Rendezte:
Brett Ratner

Forgatókönyv:
Zak Penn, Simon Kinberg

Operatőr:
Philippe Rousselot

Vágó:
Mark Goldblatt, Mark Helfrich, és Julia Wong

Zene:
Lalo Schifrin

Szereplők:
Hugh Jackman, Patrick Stewart, Ian McKellen, Famke Janssen, Halle Berry, James Marsden, Anna Paquin, Rebecca Romijn, Shawn Ashmore, Kelsey Grammer, Vinnie Jones, Ben Foster, Shohreh Aghdashloo

Műfaj:
akció, thriller, dráma

Játékidő:
105 perc

Ország:
USA

Gyártó:
20th Century Fox

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó Olórin kritikája
2006. május 24.

"Az X-Men világának szerves részeit képező kérdések, konfliktusok, drámai vonások és tragédiák most is megtalálhatóak a műben, és bár dőreség volna látványos, pokolian szórakoztató nyári mozinál többet keresni benne, azt egyrészt maradéktalanul megtaláljuk, másrészt egy ilyen filmnél az is komoly erény, ha csak mellékesen kapargat bizonyos problémák felszínén. (...) Az ellenállás vége címet kapott harmadik részben nem fognak csalódni a rajongók. "
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek