Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Winx Club - A mozifilm

Winx Club: The Secret of the Lost Kingdom

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Magyarországi premier: 2008. február 28.

A Mágikus Dimenzió Birodalmában volt egy lány, aki egyszer csak rájött, hogy ő tündér… és egy hercegnő. Onnantól kezdve az élete teljesen megváltozott, bártan kijelenthető, hogy tündérmesévé vált.

Kiderült, hogy Bloom eredetileg a Domino királyainak gyermeke, de örökbe fogadták. Bloomnak ki kell derítenie az igazságot a vér szerinti szüleiről, ezért oldalán elválaszthatatlan barátaival, a Winx tagjaival útra kel az ismeretlen dimenzióba. A Winx és a Specialisták veszélyekkel teli kalandra készülnek, és hamarosan rájönnek, hogy a küldetés nem csupán Bloom szüleinek megtalálásáról szól, hanem ezen áll vagy bukik az egész mágikus birodalom sorsa. Tizenhat évvel ezelőtt a Varázslatos Dimenzió leghatalmasabb varázslói önfeláldozó küzdelmet vívtak az abszolút gonosszal. Azonban a háborúnak nem lett vége. A birodalom sorsa most Bloom kezében van.

Vajon sikerül-e Bloomnak, Florának, Stellának, Asihának, Musának és Tecnának győzedelmeskedni a rémálomba illő szörnyetegek felett és megtalálni Domino utolsó királyát? Vajon meg tudják-e menteni az elveszett birodalmat, hogy Bloom Domino hercegnőjévé váljon? Csak rajtuk áll a Varázslatos Dimenzió sorsa.

Az egészestés film a hazánkban jelenleg televízióban futó népszerű rajzfilmsorozat mozis változata.

Rendezte:
Iginio Straffi

Forgatókönyv:
Iginio Straffi és Seam Molyneaux

Zene:
Paolo Baglio, Giovanni Cera, Angelo Poggi

Műfaj:
animációs, családi

Játékidő:
92 perc

Ország:
Olaszország

Gyártó:
Rainbow / RAI Fiction

Hazai moziforgalmazó:
SPI International

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek