Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Why Did I Get Married Too?

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2010. április 2.

Négy baráti (házas)pár újra összegyűlik a Bahamákon évi “rendes”, egy hétig tartó összejövetelükre, melynek során rendszerint türelmetlenül osztják meg egymással életük és kapcsolataik legújabb fejleményeit. Ám idén a hangulatos kikapcsolódásukat egy nem várt vendég, Sheila (Jill Scott) ex-férje, Mike (Richard T. Jones) zavarja meg, aki abban reménykedik, hogy volt szerelme szakít új férjével, Troy-jal (Lamman Rucker), és visszatér hozzá.

A történtek hamar ráébresztik a többieket arra, hogy bizony ők sem védettek teljesen az elkötelezettség és a hűség ilyen természetű kihívásaival szemben. Angela (Tasha Smith) nem képes bízni férje, Marcus (Michael Jai White) hűségében, főleg most, hogy a férfi közismert televíziós műsorvezető lett. Dianne (Sharon Leal) és Terry (Tyler Perry) kapcsolatát a gyereknevelés nehézségei kezdik ki. Patricia (Janet Jackson), a sikeres pszichológus pedig végül szembenéz Gavin-nel (Malik Yoba) való, látszólag tökéletes házasságnak tűnő kapcsolatuk mélyen húzódó problémáival.

Tyler Perry saját maga írt, rendezett és főszerepet játszott filmjében a négy páros kapcsolata mérettetik meg, akiknek az egy hét letelte után hazatérvén választaniuk kell a vád és megbocsátás, a kétség és a hit között, hogy elkerülhessék az egész életüket megváltoztató következményeket.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Tyler Perry

Forgatókönyv:
Tyler Perry

Operatőr:
Toyomichi Kurita

Vágó:
Maysie Hoy

Szereplők:
Tyler Perry, Janet Jackson, Jill Scott, Sharon Leal, Malik Yoba, Richard T. Jones, Tasha Smith, Lamman Rucker, Michael Jai White

Műfaj:
dráma

Ország:
USA

Gyártó:
Lionsgate, The Tyler Perry Company

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek