Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Wanderlust

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2012. február 24.

George (Paul Rudd) és Linda (Jennifer Aniston) napjainkra jellemzően túlhajszolt, stressztől szorongatott manhattani párocska. Miután George a munkahelyén leépítés áldozatául esik, Linda és a férfi úgy találják, egyetlen lehetőségük maradt csupán, hogy George rettenetes testvéréhez költözzenek Atlantába.

Úticéljuk felé azonban George és Linda rábukkannak egy Elysium nevű, idillinek tűnő közösségre, amelyet rettentően színes egyéniségek laknak, akik a megszokottól eltérően egészen másképpen tekintenek a dolgokra: Pénz? Nem lehet rajta boldogságot venni. Karrier? Ugyan már, kinek van erre szüksége. Ruhák? Csak amennyi feltétlenül szükséges.

De vajon tényleg az Elysium lenne az a tökéletes hely, ahol George és Linda új életet kezdhetnek? Vagy éppen a gyökeres változás több problémát indukál, mint amennyit megoldani képes?

David Wain (Példátlan példaképek) új vígjátékában Jennifer Aniston és Paul Rudd olyan párost alakítanak, akik maguk mögött hagyják a nagyváros minden nyomasztó terhét, és egy szabadelvű közösséghez csatlakoznak, ahol az egyetlen szabály így hangzik: légy önmagad!

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
David Wain

Forgatókönyv:
David Wain és Ken Marino

Operatőr:
Michael Bonvillain

Vágó:
David Moritz, Robert Nassau

Zene:
Craig Wedren

Szereplők:
Paul Rudd, Jennifer Aniston, Justin Theroux, Malin Akerman, Ray Liotta, Lauren Ambrose, Kathryn Hahn, Alan Alda

Műfaj:
vígjáték

Ország:
USA

Gyártó:
Apatow Productions

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek