Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Veszett vad

The Hunted

Nem láttuk.
30% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2003. március 11.
Magyarországi premier: 2003. június 12.
Magyarországi DVD premier: 2004. március 23.

L.T. Bonham (Tommy Lee Jones) azt hitte, örökre megfeledkezhet a múltjáról, azokról az évekről, melyekben egy különleges deszantegység kiképzője volt. De rájön, hogy az ámokfutó, aki rettegésben tartja Oregon vadászait, Aaron Hallam (Benicio Del Toro), az ő tanítványa volt egykor. Különben nem volna ilyen jó. Ő tehát az egyetlen, aki képes megállítani, aki előre sejtheti, mi lesz a következő lépése, aki talán megérzi, merről jön a következő késszúrás.

Mester és tanítvány, a két férfi, aki mindent tud a gyilkolás mesterségéről, magára marad az erdő mélyén: egymásra vadásznak. Az egyiküknek ez játék, a másik számára az utolsó, a legnagyobb, a leghalálosabb feladat. És a tét csak nagyobb lesz, amikor a macska-egér játék egy nagyvárosban folytatódik.

Rendezte:
William Friedkin

Forgatókönyv:
Peter Griffiths

Operatőr:
Caleb Deschanel

Vágó:
Augie Hess

Zene:
Brian Tyler

Szereplők:
Tommy Lee Jones, Benicio Del Toro, Connie Nielsen, Leslie Stefanson, John Finn, José Zúniga, Ron Canada, Mark Pellegrino

Műfaj:
akció, thriller

Játékidő:
94 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Lakeshore Entertainment

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó siz kritikája
2003. december 26.

"Tommy Lee Jones ismét egy szökevényt üldöz. Vajon elkapja-e? Bármilyen furcsa, nem ez a kérdés, hanem az, hogyan juthatott el a mozikba ez a videóforgalmazás színvonalát épphogy megütő B-film?"
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek