Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Végső állomás 2.

Final Destination 2

Nem láttuk.
57% / 3 olvasó
Amerikai premier: 2003. február 28.
Magyarországi premier: 2003. április 24.

A halál szigorú terv szerint dolgozik. Akit kiszemel magának, az nem bújhat ki és nem bújhat el: búcsúznia kell az életétől. A tizenkilenc éves Kimberley különös véletlenek sorának köszönhetően megúszott egy borzasztó autószerencsétlenséget. Útitársai engedelmesen meghaltak, ő azonban túljárt a halál eszén. Sőt, ha ez nem volna elég, misztikus megérzései segítségével újabb életeket ment meg. De a halál nem szereti, ha játszanak vele.

És a túlélők egymás után válnak különös, megmagyarázhatatlan balesetek áldozatává. A 180-as repülőjárat egykori utasai és Kimbeley összefognak, hogy segítsenek másokon és megmentsék saját magukat De nem volt még ember, aki legyőzte volna, akit ők akarnak…

2000-ben vetítették a mozik a Végső állomás (Final Destination) c. thrillert, mely világszerte nagy sikert aratott, és már a bemutatót követő hétvégén több mint 10 millió dolláros bevételt hozott. A film különleges, izgalmas hangvételének köszönhetően jó visszhangot kapott, és nagy népszerűségnek örvendett a közönség körében.

Rendezte:
David Ellis

Forgatókönyv:
Jonathan Gruber és Erik Bress

Operatőr:
Gary Capo

Vágó:
Eric A. Sears

Zene:
Shirley Walker

Szereplők:
Ali Larter, Tony Todd, Andrew Downing, Michael Landes, James Kirk, Jonathan Cherry

Műfaj:
horror, thriller

Játékidő:
90 perc

Ország:
USA

Gyártó:
New Line Cinema

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek