Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Végrehajtók

Repo Men

70% / 1 szerkesztő
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2010. március 19.
Magyarországi DVD premier: 2010. szeptember 30.

A jövőben járunk, amikor a technikai feltételek már szerencsésen adottak ahhoz, hogy az emberek javítani tudjanak az életminőségükön. Az Unió nevű társaság ugyanis olyan kifinomult, mesterséges szerveket gyárt, amelyek bár meglehetősen drágák, de képesek hatékonyan segíteni az emberek életén. Mint minden dolognak, Az Unió tevékenységének is vannak azonban árnyoldalai. Nevezetesen: aki nem képes kifizetni a számlát, ahhoz magasan képzett repo-embereket küldenek ki, hogy egész egyszerűen visszavegyék tőlük a társaság tulajdonát képező mesterséges szerveket… tekintet nélkül arra, hogy a páciens esetleg nem éli túl a beavatkozást.

Az ex-katona Remy (Jude Law) egyike a legjobb szervbehajtó repo-embereknek a szakmában. Egyik bevetése alkalmával azonban szívelégtelenséget okozó balesetet szenved, és amikor magához tér, Az Unió egyik szívcsere-beavatkozásának közepette találja magát - életben ugyan, ám egy roppant izmos adóssággal a háta mögött. Az eljárás “mellékhatásaként” ráadásul nem végezheti többé a munkáját sem. Aztán amikor már képtelen fizetni a részleteket, Az Unió elküldi hozzá legkeményebb behajtóját, Remy korábbi partnerét és barátját, Jake-et (Forest Whitaker)...

Eric Garcia The Repossession Mambo című regényéből Miguel Sapochnik rendezett futurisztikus kulisszák között játszódó filmet az Oscar-díjas Forest Whitaker (Nyolc tanú, Az utolsó skót király) és Jude Law (Sherlock Holmes) főszereplésével.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Miguel Sapochnik

Forgatókönyv:
Eric Garcia, Garrett Lerner

Operatőr:
Enrique Chediak

Vágó:
Richard Francis-Bruce

Zene:
Marco Beltrami

Szereplők:
Jude Law, Forest Whitaker, Liev Schreiber, RZA, Alice Braga, Carice van Houten, Liza Lapira, Yvette Nicole Brown

Műfaj:
akció, thriller, sci-fi

Játékidő:
111 perc

Ország:
USA, Kanada

Gyártó:
Universal Pictures

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek