Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Válótársak

Laws of Attraction

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2004. április 30.
Magyarországi premier: 2005. január 20.
Magyarországi DVD premier: 2005. június 9.

Két dinamikus New York-i válóperes ügyvéd, Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) és Audrey Woods (Julianne Moore) mindenkinél jobban tudják, mit képes művelni a szerelem az emberrel - épp ezért tisztában vannak azzal, saját magánéletük mennyire rosszul sülhet el.

Karrierjük csúcsán Audrey és Daniel a jogi gyakorlat két szembenálló, “klasszikus” iskoláját képviselik. Míg Woods szigorúan a jogi könyvek alapján praktizál, addig Rafferty mindig a saját feje után megy megérzéseire hagyatkozva. Ám a két sikeres ügyvéd hamarosan egy piszkos válási ügy két ellentétes oldalán találja magát. A híres ügyfelek, Thorne (Michael Sheen) és Serena (Parker Posey) egy ír kastélyon marakodnak.

Audrey és Daniel Írországba utaznak, hogy kialakíthassák ellentétes álláspontjaikat az üggyel kapcsolatban. Azonban a két ügyvéd között lassan kölcsönös vonzalom támad, amelyet egyikük sem akar saját maga előtt bevallani, mígnem végül egy romantikus vidéki ír fesztiválon találják magukat. A vad ünnepély másnapján Audrey és Daniel aztán férjként és feleségként ébrednek. Óriási megdöbbenésük közepette kell visszatérniük New Yorkba azzal a két összeférhetetlen feladattal, hogy feldolgozzák az őrült fesztivál következményeit, miközben egymással kénytelenek harcolni a tárgyalóteremben. Lehet, hogy házasságuk az első lépés, hogy végzetesen szerelembe essenek?

Peter Howitt (A nő kétszer) az ötletes és érzelmes komédiák mestere. Ezúttal a talpig ír Brosnanből és a végtelenül angolos, ámde amerikai Moore-ból kellett hihető szerelmespárt gyúrnia.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: siz

Rendezte:
Peter Howitt

Forgatókönyv:
Aline Brosh McKenna és Robert Harling

Operatőr:
Adrian Biddle

Vágó:
Tony Lawson

Zene:
Ed Shearmur

Szereplők:
Pierce Brosnan, Julianne Moore, Michael Sheen, Parker Posey, Frances Fisher, Nora Dunn, Johnny Myers, Mike Doyle

Műfaj:
romantikus, vígjáték

Játékidő:
87 perc

Ország:
Nagy-Britannia, Írország, Németország

Gyártó:
Deep River Productions, Intermedia Productions

Hazai moziforgalmazó:
SPI International

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek