Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Vadidegen

Perfect Stranger

40% / 1 szerkesztő
50% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2007. április 13.
Magyarországi premier: 2007. április 12.
Magyarországi DVD premier: 2007. szeptember 3.

Egy gyilkosság körül minden bizonytalan, egy azonban biztos: hogy ki a gyilkos és ki az áldozat. Ma már azonban ez sincs így: az internet itt is mindent megváltoztatott. Vannak chatszobák, ahová nehezebb bejutni, mint a legtitkosabb klubokba, léteznek internetes találkahelyek, ahova csupán hosszú ellenőrzés és szigorú biztonsági intézkedések után klikkelhet oda a felhasználó.

De ha egyszer bejutott, új világ nyílik ki előtte: a leplezetlen vágyak, furcsa kívánságok világa, ahol mindenki szabadon váltogathatja a személyiségét. Próbálkozhat, és hagyhatja, hogy mások próbálkozzanak vele.

Ro (Halle Berry) egy barátja gyilkosa után nyomoz, és úgy tűnik, csak akkor tudhat meg többet az ügyről, ha ő is bekerül a rendszerbe. Egyre mélyebbre merül a szenvedélyek hálózatába, olyan mélyre, ahonnan talán már nincs kiút…

Rendezte:
James Foley

Forgatókönyv:
Jon Bokenkamp, Todd Komarnicki

Operatőr:
Anastas N. Michos

Vágó:
Christopher Tellefsen

Zene:
Antonio Pinto

Szereplők:
Halle Berry, Bruce Willis, Gary Dourdan, Giovanni Ribisi, Richard Portnow, Florencia Lozano, Nicki Aycox

Műfaj:
thriller, dráma

Játékidő:
109 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Revolution Studios, Sony Pictures

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó Czehelszki Levente kritikája
2007. április 15.

"A kamera (alantasan? örömteli módon?) kihasználja azokat a pillanatokat, amikor nagytotált lehet mutatni Halle Berry seggéről, szexuális aktus maga azonban nincs is a filmben. Az erotikus thriller jelző itt bukott el, mert hiába szól egy film a szexről; ha három óráig beszélnek róla (persze abszolút diszkréten, nehogy bármilyen konzervatív nézőt elveszítsenek), attól még nem lesz valami fenemód erotikus. Maximum egyszer fogyasztható, a maga mérsékelt módján élvezhetően bárgyú kis thrillerrel van dolgunk, helyenként jó dumákkal, a férfiaknak feszes fenekekkel, a nőknek meg Bruce Wilisszel. Ártalmatlan szórakozás: aki hajlamos ilyesmire, az azonban biztosan nem ettől a filmtől fog sikítófrászt kapni a netes chatszobáktól."
bővebben

További kritikáink

2007. április 14.Szilvási Krisztián kritikája
Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek