Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Üvegtigris 3.

40% / 1 szerkesztő
60% / 1 olvasó
Magyarországi premier: 2010. december 16.

Egy fogpiszkáló, egy lövés, egy megkeseredett orvos és egy jókor érkező luxuskocsi - ennyi elég, hogy Lali (Rudolf Péter) meghozza élete nagy döntését: mindent maga mögött hagy és lelép. Az Üvegtigris váratlan vendége, Feri (Kamarás Iván), a budapesti sztárügyvéd - bár nem tervezte -, a büfénél marad, míg Lali - bár nem tervezte -, az ügyvéd Bentley kabriójában marad.

Elindul egy őrült nap, az álomautóra azonnal felfigyel az álomnő, Lali játszani kezdi a nagymenőt, és elkezdődik élete legnagyobb kalandja, élete talán legjobb nőjével… sőt nőivel… De vajon mi történik, ha Laliról kiderül, hogy nem nagymenő és találkozik a feleség, a szerető, a majdnem szerető és a majdnem vízvezeték-szerelő?

Mi történik, ha barátai Lali után mennek, hogy megmentsék Feritől, akit egy időre elnyelt a Tigris? Mire számíthatnak, ha Feri mégis kiszabadul és kiderül, hogy Lali - tudtán kívül - magával vitt valamit, ami sokkal fontosabb, mint a kocsija? Lali élete mindenképp nehéz lesz, akár a Tigrisen innen, akár a Tigrisen túl…

A trilógiává bővített Üvegtigris harmadik részében ismét visszatér a díszes kompánia Csokistul (Csuja Imre), Gabenestül (Reviczky Gábor), Rókástul (Gáspár Sándor), Cingárostul (Szarvas József) és Sanyistul (Horváth Lajos Ottó), hogy vadiúj kalandokon keresztül hozhassák szokásos, legeslegrosszabb formájukat.

Rendezte:
Rudolf Péter

Forgatókönyv:
Búss Gábor Olivér, Hársing Hilda és Rudolf Péter

Operatőr:
Kapitány Iván

Vágó:
Kiss Wanda

Szereplők:
Rudolf Péter, Reviczky Gábor, Gáspár Sándor, Horváth Lajos Ottó, Csuja Imre, Szarvas József, Kamarás Iván, Szabó Erika

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
100 perc

Ország:
Magyarország

Gyártó:
Film Partners

Hazai moziforgalmazó:
Szuez Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek