Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Utódomra ütök

Little Fockers

20% / 2 szerkesztő
30% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2010. december 22.
Magyarországi premier: 2010. december 23.

Tíz évvel, két kis Beckur-ral és számtalan akadállyal később Greg (Ben Stiller) végre megbékél szigorú apósával, Jack-kel (Robert De Niro). Ám amikor a pénzszűkében lévő apuka másodállást vállal egy gyógyszercégnél, Jack ismét teljes gőzzel gyanakodni kezd kedvenc ápolójára.

Amikor Greg és Pam (Teri Polo) egész klánja - Pam expasijával, Kevin-nel (Owen Wilson) kiegészülve - felvonul az ikrek születésnapi buliján, Greg-nek bizonyítania kell a szkeptikus após előtt, hogy ő a férfi a háznál. Ám a sok félreértés, kémkedés és titkos hadművelet közepette vajon sikerül-e Greg-nek kiállnia Jack utolsó próbáját, és lehet végre ő a család következő pátriárkája… vagy a bizalom köre örökre megtörik?

Az akaratok viadala Jack Byrnes és Greg Beckur között a tetőfokára hág a nagysikerű vígjátéksorozat harmadik részében (Apádra ütök, Vejedre ütök), melyben Laura Dern, Jessica Alba és Harvey Keitel csatlakozik a parádés szereposztáshoz.

Rendezte:
Paul Weitz

Forgatókönyv:
John Hamburg, Larry Stuckey

Operatőr:
Remi Adefarasin

Vágó:
Greg Hayden, Leslie Jones, Myron I. Kerstein

Zene:
Stephen Trask

Szereplők:
Ben Stiller, Robert De Niro, Owen Wilson, Teri Polo, Blythe Danner, Jessica Alba, Laura Dern, Yul Vazquez, Harvey Keitel

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
98 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Universal Pictures

Hazai moziforgalmazó:
UIP-Duna Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek