Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Underworld 2.

Underworld Evolution

Nem láttuk.
70% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2006. január 20.
Magyarországi premier: 2006. április 27.
Magyarországi DVD premier: 2006. október 27.

Egy Halhatatlan hatalomvágya a Vámpír-Lycan viszály eredetére új felfedezések fényét veti. A múlt hirtelen nagyon szövevényessé válik, az is elképzelhető, hogy a jövőben egy teljesen új faj lép a színre…

Selene (Kate Beckinsale), az üldözött Vámpír fel akarja kutatni Marcust (Tony Curran), a Vámpírok királyát, hogy alkut kössön vele az életéért cserébe. Michael (Scott Speedman), a Hibrid csatlakozni akar Selene-hez a keresésben, de képtelen az énje egyik felében dühöngő farkasemberben bízni, és Selene visszautasítja az ajánlatot.

Szerelmük azonban erősebbnek bizonyul a genetikánál, amikor Marcus rajtaüt Selene-n, hogy megsemmisítse a Vámpír-lányt. Selene felfedezi, hogy a saját családja árulta el őt, és elhatározza, hogy bosszút áll.

Minden egyes összecsapás új felfedezéseket hoz napvilágra, éles fényt vetve korábbi eseményekre, áthatolva a lelkek mélyén eltemetett, fájdalmas emlékek sötétjén.

Rendezte:
Len Wiseman

Forgatókönyv:
Danny McBride

Operatőr:
Simon Duggan

Vágó:
Nicolas De Toth

Zene:
Marco Beltrami

Szereplők:
Kate Beckinsale, Scott Speedman, Derek Jacobi, Bill Nighy, Shane Brolly, Michael Sheen, Görög Zita

Műfaj:
akció, thriller, horror

Játékidő:
106 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Lakeshore Entertainment, Screen Gems Inc.

Hazai moziforgalmazó:
SPI International

Kritikánk a filmről

Felhasználó Hannibal kritikája
2006. május 1.

"(...) Vállalható, ütős kis akciótermék, amely az ingadozó cölöpökre épült története és néhol nevetségesen ellentmondásos szereplői mögött nem – vagy csak nyomokban – kísérel meg a görög sorstragédiák súlyával traktálni bennünket, azaz tartalmi egyszerűségében is megmarad annak, ami: gótikusan dark, vértengerben gázoló, hentelős vámpírvadászatnak. A jelenlegi mezőnyt tekintve bizony ez is nagy szó. "
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek