Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Újabb rendőrsztori

San ging chaat goo si / New Police Story

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Ősbemutató: 2004. szeptember 24. (Ázsia)
Magyarországi DVD premier: 2006. június 29.

Néhány semmirekellő, de jómódú fiatal, élükön Joe-val (Daniel Wu), kirabolják a Nemzeti Bankot. A menekülő banda számára az igazi élvezetet nem a rablás jelenti, hanem az, hogy menekülésük közben rendőrökre lőhetnek.

A Hong Kong-i rendőrség felügyelője, Wing (Jackie Chan) a tévében igéretet tesz: néhány órán belül elkapják a rablókat. Miután megtudják, hol van a rejtekhelyük, Wing kilenc emberével próbálja elcsípni Joe-ékat, ám alaposan pórul járnak…

Néhány hónappal később az egysége elvesztése miatt “szabadságolt” és mély depresszióba valamint alkoholizmusba süllyedt Winget egy zöldfülű tiszt (Nicholas Tse) próbálja talpraállítani, és visszacsábítani a munkába. A bosszú végül erősebb a szeszkazánságánál, így a felügyelő újult erővel próbálja lefülelni a kegyetlen bandát.

A Benny Chan (Gen-X zsaruk, Divergence) által rendezett új akciófilm csupán címét tekintve folytatása a korábbi Rendőrsztori-filmeknek. A műfaji megjelölésből nem véletlenül hiányzik a vígjáték: ez a rész jóval komolyabb, mint az “előzmények”.

Rendezte:
Benny Chan

Forgatókönyv:
Alan Yuen

Operatőr:
Anthony Pun

Vágó:
Chi Wai Yau

Zene:
Tommy Wai

Szereplők:
Jackie Chan, Nicholas Tse, Charline Choi, Charlie Yeung, Daniel Wu

Műfaj:
akció, krimi

Játékidő:
123 perc

Ország:
Hong Kong / Kína

Gyártó:
China Film Group Corp., JCE Entertainment

Hazai moziforgalmazó:
SPI International

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek