Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Tükröm, tükröm

Mirror Mirror

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2012. március 16.
Magyarországi premier: 2012. március 15.

A gonosz boszorkány-királynő (Julia Roberts) azon mesterkedik, hogy teljesen irányítása alá vonja az árván maradt Hófehérkét (Lily Collins), hogy még véletlenül se kerülhessen a trón közelébe, s hogy ne kelthesse fel az elbűvölő herceg, Andrew Alcott (Armie Hamamer) figyelmét. Annál is inkább, mivel éppen magának akarja a csábos fiatal trónörököst.

Amikor aztán mégis a gyönyörű Hófehérke férkőzik be a herceg szívébe, a Királynő bosszúból száműzi a lányt az erdőbe, ahol egy mohó, emberevő fenevad garázdálkodik. Hófehérkét azonban megmenti egy csapatra való törpe méretű, lovaskocsik kifosztására szakosodott tolvaj. A lány aztán szépen-lassan egy rettenthetetlen nővé cseperedik, és elhatározza, hogy visszaszerzi jogos birodalmát a gonosz Királynőtől.

Tarsem Singh (Halhatatlanok, Zuhanás) fantasy-meséje a Grimm-testvérek klasszikus Hófehérke és a hét törpe meséjén alapul, és nem áll kapcsolatban Gregory Maguire azonos című regényével.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Tarsem Singh

Forgatókönyv:
A Grimm-testvérek meséje nyomán Melissa Wallack és Jason Keller

Operatőr:
Brendan Galvin

Vágó:
Robert Duffy és Nick Moore

Zene:
Alan Menken

Szereplők:
Julia Roberts, Lily Collins, Armie Hammer, Sean Bean, Nathan Lane, Mare Winningham, Michael Lerner, Robert Emms, Martin Klebba, Danny Woodburn

Műfaj:
fantasy

Ország:
USA

Gyártó:
Citizen Snow Film Productions, Rat Entertainment, Relativity Media

Hazai moziforgalmazó:
Fórum Hungary

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek