Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Tripla vagy semmi

Ocean's Eleven

Nem láttuk.
68% / 4 olvasó
Amerikai premier: 2001. december 7.
Magyarországi premier: 2002. február 24.

Három alapszabály van: senki ne sérüljön meg, senkit ne érjen kár, aki nem érdemli meg, és úgy játssz, mintha nem volna veszteni valód.

Danny Ocean (George Clooney) nem habozik és nem fél semmitől: 24 órával feltételes szabadlábra helyezése után már új, eddig legmerészebb tervén dolgozik. Egy nagy bokszmeccs éjszakáján Las Vegas három legnagyobb kaszinóját akarja kirabolni. Egyszerre. Lehetetlen? Persze, épp ez tetszik neki.

A bandája is különleges emberekből áll. Köztük van például a zseniális hamiskártyás, Rusty Ryan (Brad Pitt); Linus Caldwell (Matt Damon), a zsebtolvaj-mester; és a kipróbált mackós, Basher Tarr (Don Cheadle). Mindannyian profik: 150 millió dollár lehet a bevétel, és az életük lehet a veszteség.

Azt, hogy a három kaszinónak ugyanaz a tulajdonosa, Terry Benedict (Andy Garcia), és ő történetesen Ocean egykori feleségével, Tess-szel (Julia Roberts) jár mostanában, egyikük sem sejti. Ha tudnák, talán elgondolkodnának rajta, hogy főnöküket nem csupán szakmai szempontok vezették, amikor megtervezte az akciót…

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: ismeretlen és siz

Rendezte:
Steven Soderbergh

Forgatókönyv:
Ted Griffin

Operatőr:
Steven Soderbergh

Vágó:
Stephen Mirrione

Zene:
David Holmes

Szereplők:
George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Don Cheadle, Andy Garcia, Julia Roberts, Elliot Gould, Casey Affleck, Bernie Mac, Mark Gantt

Műfaj:
krimi, vígjáték

Játékidő:
116 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Warner Bros.

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek