Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Trespass

30% / 1 szerkesztő
Nincs értékelés.
Ősbemutató: 2011. szeptember 14., Torontói Filmfesztivál
Amerikai premier: 2011. október 14.

A piszkosul gazdag környékeken az egyik legjelentősebb fokmérő mindig a kiemelt biztonság, és annak megvalósítási formái. Ezen tulajdonságok alól nem kivétel a Miller-család sem, ahol a birtok ősi falai és ápolt kertje mögött él Kyle (Nicolas Cage), a gyorsbeszédű üzletember, és az óriási ház felújításával megbízott elbűvölő felesége, Sarah (Nicole Kidman).

Sarah figyelmét a nagy döntések és a dackorszakát élő tinédzser lánya, Avery (Liana Liberato) szemmel tartása közepette egyre sűrűbben vonja el az otthonukban dolgozó fiatal, jóképű munkás, Jonah (Cam Gigandet). Ám semmi nem az, aminek látszik, mivel egy hidegvérű bűnözőkből álló banda, élén Elias-szal (Ben Mendelsohn) már hónapok óta tervezi, hogy elfoglalja a házat, benne a Miller-családdal.

Amikor aztán végül valóban rátörnek az apára, az anyára és a lányukra, mindannyian egy erőszakkal, kísértéssel és árulással átszőtt játszma részeseivé válnak, ahol a Miller-családnak együttes erővel kell kockázatot vállalnia annak érdekében, hogy élve szabaduljanak ki a bűnözők karmaiból.

Joel Schumacher (A 23-as szám, A fülke) thrillere a rendezőtől megszokott klausztrofóbiával és precízen koreografált feszültséggel önti nyakon a nézőt.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Joel Schumacher

Forgatókönyv:
Karl Gajdusek

Operatőr:
Andrzej Bartkowiak

Vágó:
Bill Pankow

Zene:
David Buckley

Szereplők:
Nicolas Cage, Nicole Kidman, Cam Gigandet, Liana Liberato, Nico Tortorella, Jordana Spiro, Dash Mihok, Ben Mendelsohn

Műfaj:
thriller

Játékidő:
91 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Millennium Films, Nu Image Films, Winkler Films

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek