Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Tőzsdecápák 2. - A pénz nem alszik

Wall Street: Money Never Sleeps

Nem láttuk.
50% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2010. szeptember 24.
Magyarországi premier: 2010. szeptember 30.

Gordon Gekko (Michael Douglas), az egykori legendás pénzügyi titán és manipulátor kiszabadul a börtönből, és vissza akar szerezni mindent, amit elveszített: nemcsak hatalomra, pénzre, de a lánya, Winnie (Carey Mulligan) szeretetére is vágyik, aki egy feltörekvő bróker, Jacob Moore (Shia LaBeouf) menyasszonya. Ezért Gekko a családi béke kedvéért szárnyai alá veszi a kezdő idealista fiatalembert.

Jacob korábbi mentora különös halált halt nemrég. A fiú gyanakszik, a nagy öreg pedig hamarosan ismét belekeveredik a pénzért és a sikerért folytatott gyilkos játszmába. Miközben a Wall Streeten fokozódik a gazdasági válság okozta pánik, mester és tanítványa életük legkockázatosabb vállalkozásába kezdenek.

Oliver Stone, a háromszoros Oscar-díjas rendező elkészítette klasszikus filmje méltó folytatását - egy nagyon is aktualitását élő témában -  a legendás Michael Douglas-szel, és a Transformers fiatal sztárjával, Shia LaBeouf-fal a főszerepben.

Rendezte:
Oliver Stone

Forgatókönyv:
Allan Loeb

Operatőr:
Rodrigo Prieto

Vágó:
David Brenner, Julie Monroe

Szereplők:
Michael Douglas, Shia LaBeouf, Carey Mulligan, Charlie Sheen, Susan Sarandon, Josh Brolin, Frank Langella, Vanessa Ferlito

Műfaj:
dráma

Ország:
USA

Gyártó:
Twentieth Century Fox, Edward R. Pressman Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek