Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Továbbállók

Away We Go

80% / 1 szerkesztő
45% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2009. június 5.
Magyarországi premier: 2009. december 24.

A harmincas pár, Burt (John Krasinski) és Verona (Maya Rudolph) gyereket várnak. A terhesség problémamentesnek ígérkezik, de Burt excentrikus szülei a hatodik hónapban közlik, hogy elköltöznek Coloradóból, így a fiatalok úgy döntenek, az izolált farm helyett ők is inkább máshol raknának fészket. Útra kelnek tehát, hogy meglátogassák a szélrózsa minden irányában élő barátokat és családtagokat, és hogy értékeljék a szóba jöhető élőhelyeket.

A kalandos utazás Phoenixben kezdődik, Verona lelőhetetlen barátnőjénél egy kutyaversennyel; Tucsonban folytatódik nővérénél; majd jön Wisconsin Burt sajátos gyereknevelési elveket valló rokonaival. Montrealban régi barátok várják őket örökbefogadott gyerekekkel; Miami-ban meg Burt bátyja, aki segítségre szorul.

Sam Mendes (A szabadság útjai) filmje mindannyiunkkal előfordulható kaland, hiszen a családalapítás szempontjából nemcsak a párválasztás lehet kardinális kérdés, hanem a majdani végérvényes letelepedés is.

Rendezte:
Sam Mendes

Forgatókönyv:
Dave Eggers és Vendela Vida

Operatőr:
Ellen Kuras

Vágó:
Sarah Flack

Zene:
Alex Murdoch

Szereplők:
John Krasinski, Maya Rudolph, Catherine O'Hara, Carmen Ejogo, Jeff Daniels, Allison Janney, Jim Gaffigan, Samantha Pryor

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
98 perc

Ország:
amerikai-angol

Hazai moziforgalmazó:
Budapest Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek