Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Tökös csaj

The Hot Chick

Nem láttuk.
40% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2002. december 2.
Magyarországi premier: 2003. május 15.
Magyarországi DVD premier: 2003. november 18.

Jessica (Rachel McAdams) élete annyira tökéletes, hogy az már egészségtelen. Ő a gimnázium szépe, a mompon-lányok csapatának kapitánya és a legizmosabb srác szerelme. Egyetlen bánata, hogy az autója sárga, pedig pirosban szebb volna. Aztán akad még egy apró baj.

Egy reggel Jessica férfitestben (Rob Schneider) ébred. Egy pocakos, szőrös, kissé mosdatlan testben. Ősi átok? Kellemetlen baleset? Sötét bosszú? Az igazság az, hogy Jessicának bőven akadnak ellenségei, akik szívesen kibabrálnának vele.

Még szerencse, hogy van egy barátnője (Anna Faris) is, aki némi sikoltozás és gázsprézés, aztán néhány rejtett részlet szemrevételezése után elhiszi, hogy a gyanús fickó tulajdonképpen az ő legjobb barátja; így aztán April és a naponta borotválkozó Jessica nekivág, hogy visszaszerezze azt a csodás és irigyelt testet, amit most egy elhasznált csavargó használ valahol.

De közben mint a tornádó söpör végig a botrány a pompon-versenyen, néhány lányos háznál, néhány férfiöltözőben, a gimnáziumi évzáró bálon és egy szexbárban, ahol hétfőnként tilos a fellépő lányok fojtogatása…

Rendezte:
Tom Brady

Forgatókönyv:
Tom Brady

Operatőr:
Tim Suhrstedt

Vágó:
Peck Prior

Zene:
John Debney

Szereplők:
Rob Schneider, Anna Faris, Rachel McAdams, Matthew Lawrence, Eric Christian Olsen, Robert Davi, Adam Sandler

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
104 perc

Gyártó:
Touchstone Pictures

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek