Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Tibor vagyok, de hódítani akarok

Nem láttuk.
40% / 2 olvasó
Magyarországi premier: 2006. február 2.

A sajátos módon magyar pitének aposztrofált alkotás sztorija szerint egy gimis fiú (Fancsikai Péter) találkozik álmai aszonyával. A nő (Gregor Bernadett) egy kicsit idősebb, egy kicsit férjezett, egy kicsit félrelép, de sebaj - senki sem tökéletes. A lényeg, hogy ott van, látható, tapintható, sőt néha úgy tűnik kapható is, úgyhogy meg kell szerezni mindenáron. Csakhogy, ez nem is olyan egyszerű.

Nagy tervek, és még nagyobb lebőgések váltogatják egymást. Közben feltűnik egy féltékeny férj (Gesztesi Károly), egy idegesítő szerető / töritanár (Németh Kristóf), egy atyáskodó gondnok (Cserna Antal), egy félénk vízibicikli-kölcsönzős, és egy lány (Gáspár Kata), aki talán sokkal több figyelmet érdemelne, mint az ”álomnő”.

És hogy mi a legfontosabb, a szex vagy a szerelem, vagy meddig szabad elmenni, hogy beteljesítsünk egy álmot, és hogyan kell használni egy foszforeszkáló óvszert - ilyen kérdésekre keresi a választ a vígjáték.

Rendezte:
Fonyó Gergely

Forgatókönyv:
Divinyi Réka, Fonyó Gergely

Operatőr:
Márton Balázs

Vágó:
Csillag Ádám

Zene:
Rakonczai Viktor

Szereplők:
Fancsikai Péter, Egri Bálint, Gregor Bernadett, Gesztesi Károly, Németh Kristóf, Molnár Piroska, Cserna Antal, Gáspár Kata, Elek Ferenc, Józsa Imre

Műfaj:
vígjáték, romantikus

Játékidő:
88 perc

Ország:
Magyarország

Gyártó:
Megafilm, RTL Klub

Hazai moziforgalmazó:
Hungaricom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek