Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Pancser Police

The Other Guys

20% / 1 szerkesztő
60% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2010. augusztus 6.
Magyarországi premier: 2010. szeptember 30.
Magyarországi DVD premier: 2011. január 26.

Két New York-i nyomozó, Christopher Danson (Dwayne Johnson) és P.K. Highsmith (Samuel L. Jackson) a legördögibb, legkedveltebb sztárzsaruk a városban. Még kollégáik is úgy bálványozzák őket, mintha csak valamelyik kultikus zsarufilmből léptek volna elő: kitüntetésekkel, napszemüvegekkel és tetoválásokkal felszerelkezve.

Aztán van két másik nyomozó, amolyan valódi hivatalnok típus, az íróasztalnál porosodó Allen Gamble (Will Ferrell) and Terry Hoitz (Mark Wahlberg). Ha fényképen nézed őket, biztosan Danson és Highsmith mögött látszódnak csak a háttérben, életlenül és csukott szemmel. Ők nem hősök - ők “A Többiek”.

De minden rendőr életében eljön egyszer a Nagy Nap, amelyre mindenki vágyik. Gamble és Hoitz pedig hamarosan egy olyan üggyel nézhetnek szembe, amely óvatos becslések szerint is esélyes a New York City Legnagyobb Bűntette elismerő címére. Ez életük nagy lehetősége, a kérdés már csak az, valóban elég rátermettek a megoldására…?

Adam McKay (Tesó-tusa) filmje a kisebb szerepekben is sztárok sorát vonultatja fel: Michael Keaton, Paris Hilton, Anne Heche... stb.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Adam McKay

Forgatókönyv:
Adam McKay, Chris Henchy

Operatőr:
Oliver Wood

Vágó:
Brent White

Szereplők:
Will Ferrell, Mark Wahlberg, Eva Mendes, Michael Keaton, Steve Coogan, Ray Stevenson, Samuel L. Jackson, Dwayne Johnson, Rob Riggle, Damon Wayans Jr.

Műfaj:
akció, vígjáték

Játékidő:
107 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Columbia Pictures

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek