Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

The Company Men

70% / 1 szerkesztő
Nincs értékelés.
Ősbemutató: 2010. január 22., Sundance Filmfesztivál
Amerikai premier: 2011. január 21.

Bobby Walker-nek (Ben Affleck) nagy háza van, új Porsché-ja, gyönyörű felesége és két pompás gyermeke. Amikor éppen nem az irodában dolgozik, általában a golfpályán található meg játékának tökéletesítése, avagy éppen egy fontos üzleti tárgyalás közben. Mi ez, ha nem a tökéletes élet?

Ám egy napon váratlanul, derült égből pörölykalapácsként zúzza szét Bobby és két kollégája, Phil (Chris Cooper) és Gene (Tommy Lee Jones) élvezetes hétköznapjait a döbbenetes hír, hogy elveszítik állásukat. A jövő egy szempillantás alatt válik kilátástalanná, semmissé.

Annak érdekében, hogy valahogyan a felszínen tartsa magát, Bobby vonakodva szegődik el építőmunkásnak sógorához, Jack-hez (Kevin Costner). A házak építése meglehetősen messze esik a tárgyalótermek megszokott légkörétől, és mikor Bobby kételkedni kezd abban, hogy valaha is újra érezni fogja a siker ízét, rájön: az igazi jólét sosem egy tetemes csekk formájában mérhető, hanem abban a tudatban, hogy a szerető család támogatása minden körülmények között melletted áll.

A Vészhelyzet című sorozat rendezőjeként ismertté vált John Wells drámájában nem kevesebb, mint 4 Oscar-díjas színész játssza a főszerepet: Ben Affleck, Chris Cooper, Tommy Lee Jones és Kevin costner.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
John Wells

Forgatókönyv:
John Wells

Operatőr:
Roger Deakins

Vágó:
Robert Frazen

Zene:
Aaron Zigman

Szereplők:
Ben Affleck, Chris Cooper, Kevin Costner, Tommy Lee Jones, Rosemarie DeWitt, Maria Bello, Craig T. Nelson

Műfaj:
dráma

Játékidő:
104 perc

Ország:
USA, Anglia

Gyártó:
Battle Mountain Films, Company Men Productions, Spring Creek Productions

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek