Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Testcsere

The Change-Up

63% / 3 szerkesztő
40% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2011. augusztus 5.
Magyarországi premier: 2011. november 24.

Mitch (Ryan Reynolds) és Dave (Jason Bateman) együtt nőttek fel, elválaszthatatlan jóbarátok voltak, de ahogy az évek teltek, lassan elsodródtak egymástól. Dave állandóan dolgozó ügyvéd, férj, és három gyerekes apa, Mitch viszont agglegény maradt, hol van melója, hol nincs; nagyra nőtt gyerek, akinek soha nem kellett még felelnie semmiért. Mitch szemében Dave-nek minden összejött: a gyönyörű feleség, a szerető gyermekek és a jól tejelő állás a neves jogi cégnél. Dave számára viszont Mitch stresszmentes, kötelezettségek és következmények nélküli élete maga a valóra vált álom.

Egy közös italozós este után Mitch és Dave világa a feje tetejére áll, amikor egymás testében ébrednek fel, és annak rendje és módja szerint rendesen ki is buknak. Noha megszabadulnak addigi életük nyűgjétől, a két barát hamarosan ráébred, hogy a másik élete korántsem az a fenékig tejfel, mint aminek kívülről látszott. A dolgot tovább bonyolítandó feltűnik a színen Dave szexi munkatársa, Sabrina, és Mitch rég látott apja is.

Az idő ellenük dolgozik, de Mitch és Dave kétségbeesetten igyekeznek nem tönkretenni a másik életét, és valahogyan visszaszerezni a régi énjüket…

Az Ünneprontók ünnepe rendezőjének és a Másnaposok íróinak új testcserés vígjátéka.

Rendezte:
David Dobkin

Forgatókönyv:
Jon Lucas, Scott Moore

Operatőr:
Eric Alan Edwards

Vágó:
Don Zimmerman

Zene:
John Debney

Szereplők:
Ryan Reynolds, Jason Bateman, Leslie Mann, Olivia Wilde, Alan Arkin

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
113 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Universal Pictures

Hazai moziforgalmazó:
UIP-Duna Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek