Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Terri

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Ősbemutató: 2011. január 22., Sundance Filmfesztivál
Amerikai premier: 2011. július 1.

Túlsúlyos, ügyetlen és érzékeny. Terri (Jacob Wysocki) fájdalmasan tisztán a tudatában van annak, hogy “fizikai körülményei” megváltoztathatatlanul kívül rekesztik őt az iskolai élet népszerű körein… és úgy teljességében az iskolai életen. Mivel régóta beletörődött már a kívülálló státuszába, ezért is lepődik meg annyira azon, hogy a középiskola helyettes vezetőjével történő beszélgetéseiből az derül ki, hogy Mr. Fitzgerald (John C. Reilly) erős érdeklődést mutat az irányában.

Mr. Fitzgerald gyámsága alatt Terri összebarátkozik más hasonló, “számkivetett” társával: a magányos Chad-del (Bridger Zadina), akinek lázadó természete mögött saját bizonytalansága bújik meg, és Heather-rel (Olivia Crocicchia), a szexuálisan koraérett lánnyal, akinek a szépsége leginkább magának jelent csapdát. A három tinédzsert aztán, akik látszólag olyannyira különböznek, s akiket a rideg, sikerorientált középiskolai attitűd kivet magából, egy olyan váratlan, messze nem tökéletes, de erős kötelék kezdi egymáshoz fűzni, amely teljesen meghatározza és elősegíti felnőtté válásukat.

Azazel Jacobs filmjét a 2011-es Sundance Filmfesztiválon a Zsűri Nagydíjára jelölték.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Azazel Jacobs

Forgatókönyv:
Patrick Dewitt

Operatőr:
Tobias Datum

Vágó:
Darrin Navarro

Szereplők:
Jacob Wysocki, John C. Reilly, Bridger Zadina, Creed Bratton, Olivia Crocicchia, Tim Heidecker, Justin Prentice, Mary Anne McGarry

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
105 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Verisimilitude, Silverwood Films, Periscope Entertainment, KnowMore Productions

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek