Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Tamara

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Ősbemutató: Magyar Filmszemle, 2004.
Magyarországi premier: 2004. október 14.

Egy aránylag híres, elismert és tehetséges fotóriporter, Játékos Demeter (Szabó Domokos) feleségével él egy mesebeli tanyán, ahol a kurtafarkú piros malac túr, sárga kakas kurikol, és ahol még az állatok is beszélnek. Egy reggel azonban, nem tudni miért, Demeteren úrrá lesz valami nagy szomorúság, nem fotózik, olykor még fel sem öltözik. (Miért ugrik el az ing Demetertől?)

A felesége, Bori (Kovács Ágnes) megpróbálja kezelni ezt a különös depressziót, de leginkább kivár. Velük lakik a fotós öccse, Krisztián (Nyitrai Illés) is. A csaja otthagyta. Kujtorog a városban, nők után kajtat, de sosem jön össze neki semmi. Egy nap váratlanul bejelenti: érkezik hozzájuk valaki. Aludhatna-e náluk este. Ettől mindenki felpörög.

Végre történik valami! Találgatni kezdenek: vajon kit szedhetett már megint össze az öccs? Már megint jön egy újabb hülye nő? És egyszer csak megjelenik Tamara (Török Illyés Orsolya), aki feltűnően szép, ellenben nem árul el magáról semmit, és furán mutat a tesó mellett. Ettől kezdve aztán minden megváltozik. Miért van Tamara retiküljében kalapács? És mitől lesznek fura nyomok a padlón?

Rendezte:
Hajdu Szabolcs

Forgatókönyv:
Hajdu Szabolcs

Operatőr:
Szalajdák István

Vágó:
Lemhényi Réka

Zene:
Balahoczky István

Szereplők:
Török Illyés Orsolya, Kovács Ágnes, Szabó Domokos, Nyitrai Illés

Műfaj:
dráma

Játékidő:
75 perc

Ország:
Magyarország

Gyártó:
Obejektív Filmstúdió

Hazai moziforgalmazó:
HungariCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek