Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Támad a Mars!

Mars Attacks!

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 1996. december 13.
Magyarországi premier: 1997. március 6.
Magyarországi DVD premier: 2010. augusztus 25.

RIADÓ, FÖLDLAKÓK! Már így is lehet, hogy túl késő. Támad a Mars! - Tim Burton (Batman, Beetlejuice) pedig őrülten mulatságos sci-fi vígjátékot rendez. EZT LÁTNI KELL! A film csillagai az egész galaxisunkat beragyogják. Jack Nicholson (kettős szerepben), Glenn Close, Annette Bening, Pierce Brosnan, Danny DeVito és még sokan mások! BORZALOM! A vörös bolygóról csúf zöld lények özönlik el a Földet! Sugárfegyverükkel bárkit egy pillanat alatt megsütnek, agyuk kocsonyás, és olyan menő trükkökkel varázsolták őket a vászonra, hogy a fél világegyetem a csodájukra járhat. KATASZTRÓFA! Az USA törvényhozása megsemmisül. (Aggodalomra semmi ok, a három hatalmi ágból a másik kettő azért működik.) SZENZÁCIÓ! A Föld visszavág. Ezt kapjátok ki, marslakók!

Marslakók támadják meg a Földet, ám az Egyesült Államok elnökének, James Dale-nek (Jack Nicholson) az okozza a legnagyobb gondot, milyen ruhában üdvözölje az idegeneket. Felesége, Marsha (Glenn Close) csak annyit közöl, hogy ezeket nem akarja látni a házában. Közben persze a marslakók sem tétlenkednek, s úgy tűnik, nagyszabású inváziójuk megfékezhetetlen. Egy véletlen folytán azonban, egy süket nagyinak köszönhetően megtalálják a zöld fickók ellenszerét: a francia sanzonoknak még ők sem tudnak ellenállni, s egytől egyig kipurcannak.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Tim Burton

Forgatókönyv:
Jonathan Gems

Operatőr:
Peter Suschitzky

Vágó:
Chris Lebenzon

Zene:
Danny Elfman

Szereplők:
Jack Nicholson, Glenn Close, Annette Bening, Pierce Brosnan, Danny DeVito, Jim Brown, Lukas Haas, Tom Jones, Rod Steiger, Natalie Portman, Martin Short, Sarah Jessica Parker, Michael J. Fox, Sylvia Sidney, Pam Grier, Christina Applegate

Műfaj:
akció, sci-fi, vígjáték

Játékidő:
106 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Tim Burton Productions, Warner Bros. Pictures

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek