Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Szüzet szüntess

The Girl Next Door

70% / 1 szerkesztő
73% / 4 olvasó
Amerikai premier: 2004. március 27.
Magyarországi premier: 2004. szeptember 16.
Magyarországi DVD premier: 2005. február 8.

A tizennyolc esztendős Matthew Kidman (Emile Hirsch) miközben fél szemével a georgetown-i egyetemet vette célba, és politikai karrierjét építgeti, még soha nem tapasztalta meg az igazi, nagybetűs Életet. Egy szép napon aztán a szomszédba költözik a gyönyörű és látszólag ártatlan Danielle (Elisha Cuthbert).

Matt élete teljesen felborul, mikor a sorozatos randik után döbbenten veszi tudomásul, hogy a lány annak idején pornózással kereste mindennapi kenyerét. Végül Danielle segít Matthew-nak felfedezni valódi énjét, és a fiú megtanulja, hogy néha mindent kockára kell tenni azért az emberért, akit szeretünk.

A The Girl Next Door egy szokványosnak tűnő tinivígjáték különböző világokról, nézetekről és ezek lehetséges súrlódásairól. Történet egy fiúról, akinek jövője, és egy lányról, akinek múltja van. Egy fiúról, aki elveszti ártatlanságát, és egy lányról, aki próbálja visszaszerezni azt.

Rendezte:
Luke Greenfield

Forgatókönyv:
Stuart Blumberg, Brent Goldberg és David T. Wagner

Operatőr:
Jamie Anderson

Vágó:
Mark Livolsi

Zene:
Paul Haslinger

Szereplők:
Emile Hirsch, Elisha Cuthbert, Timothy Olyphant, James Remar, Chris Marquette, Paul Dano, Timothy Bottoms

Műfaj:
romantikus, vígjáték

Játékidő:
109 perc

Ország:
USA

Gyártó:
20th Century Fox

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó Szilvási Krisztián kritikája
2005. augusztus 11.

"Bájos romantikus vígjáték... ööö... nagyon szexi női főszereplő... ööö... aranyos nemi és egyéb szituációk... ööö... Tisztára úgy beszélek, mint egy valódi szűz az első randin az Igazival. Jól van, megemberelem magam, és keményen kimondom: a Szüzet szüntess kitűnő kikapcsolódás!"
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek