Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Szőke Kóla

Nem láttuk.
20% / 1 olvasó
Magyarországi premier: 2005. december 15.

Lerner Nándor (Beleznay Endre) sikeres építési vállalkozó egy számára teljesen idegen világba csöppenve, egyetlen perc alatt elveszíti autóját, milliókat érő papírjait, ráadásként gyönyörű barátnőjét is. Más ember ilyenkor a barátaihoz fordul. Csakhogy neki olyan sosem volt.

Mivel máshonnan nem remélhet segítséget, kényszerbarátságot köt Verébbel (Majka), a nótás kedvű, ám botfülű roma autószerelővel és két társával, az izgága Ricsivel, no meg a hallgatag Robival, aki csak a nőknek és a verekedésnek él. Egyetlen napjuk van, hogy Veréb frissen tuningolt 1200-as kockaladájába pattanva mindent visszaszerezzenek, leszámoljanak a gonosszal és az egymással szemben érzett előítéleteikkel.

A 160 millió forintból, 2004. nyarán forgatott alkotásban Beleznay és Majka mellett olyan nevek szerepelnek, mint Görög Zita, Gubás Gabi, Margitai Ági és Parti Nóra.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Gaben

Rendezte:
Barnóczky Ákos

Forgatókönyv:
Novák Csaba

Operatőr:
Forgács Gábor

Szereplők:
Beleznay Endre, Majka, Görög Zita, Gubás Gabi, Margitai Ági, Parti Nóra, Nyári Oszkár, Szegedi Dezső, Csányi Dávid

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
96 perc

Ország:
Magyarország

Gyártó:
New Balance Kft.

Hazai moziforgalmazó:
SPI International

Kritikánk a filmről

Felhasználó Hannibal kritikája
2005. december 28.

"Blődli a köbön. Az elsőfilmes Barnóczky hanyag vállrándítással fogadhatta Oláh J. Gábor Rap, Revü, Rómeóját, és elkészítette ugyanazt, kissé ízlésesebb és szerethetőbb változatban. A zöldfülű rendező még nem rendelkezik megfelelő tapasztalattal ahhoz, hogy egyéniséget és bájt teremtsen, bár a szándék már fellelhető debütjében. Csak az a Beleznay, csak azt tudnám feledni! Hiába: van, aki szőkén szereti. "
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek