Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Szinglik éjszakája

Nem láttuk.
10% / 1 olvasó
Magyarországi premier: 2010. február 25.
Magyarországi DVD premier: 2010. október 30.

Négy barátnő, Juli (Hámori Gabriella), Edit (Nagy Ilona), Zsófi (Gallusz Nikolett) és Adrienn (Szávai Viktória) gyerekkorában megfogadja: soha nem mennek férjhez. A négy csinos, okos, művelt, a húszas évei végén járó lány tartja is magát a kijelentéshez, ám Juli egyszer csak megszegi a valamikori esküt, mondván megtalálta az Igazit egy angol arisztokrata személyében.

A három barátnőt kész helyzet elé állítja és bejelenti: házasodni készül, méghozzá ma este. A lányok, akiket villámcsapásként ér a hír, máris egy esküvői ruhaszalonban találják magukat, talpig selyembe öltöztetve. Juli vőlegényének kilétét számukra egyelőre homály fedi, azonban hamarosan egész máson kell törniük a fejüket, ugyanis amíg Julival hazafelé tartanak egy egri bankból a gyűrűvel, Róka (Karácsonyi Zoltán), a helyi maffiózó szerencsejáték-függő megbízottja fondorlattal elrabolja tőlük a vőlegény és családja számára a boldog házaséletet szimbolizáló, felbecsülhetetlen értékű antik ékszert.

Editnek, aki testőrként dolgozik, és mellékesen tapasztalata is van a bűntények felderítésében, felajánlja Julinak, hogy ő és a lányok visszaszerzik a gyűrűt. Juli hazamegy mit sem sejtő vőlegényéhez, és igyekszik helytállni az esküvői előkészületekben. Edit, a harcias testőr, Adrienn, a valamikori
modell, most főzőshow-háziasszony és Zsófi, a kissé szeleburdi, de rendkívül kifinomult gondolkodású szobrászművész az ékszer nyomába erednek.

Képtelen kalandok sora kezdődik ezzel a három lány számára, akik mindent bevetve, még az életüket is kockáztatva igyekeznek visszaszerezni barátnőjük boldogságának zálogát. A lányok a kaland végére belátják, a kamaszkornak vége, és a kezdeti ellenállás után végérvényesen elfogadják: az élet rendje az, hogy mindenki megtalálja a párját, és az igazi barátság nem állhat a szerelem útjába.

Sas Tamás (S.O.S. szerelem, 9 és fél randi) újabb romantikus vígjátékot rendezett, amely a hollywoodi filmgyártás legjobb hagyományaiból építkezik, egy gyönyörű magyar kisváros, Eger atmoszférájával fűszerezve a történetet.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Sas Tamás

Forgatókönyv:
Kovács M. András, Szajki Péter és Zsigmond Nóra

Operatőr:
Miklauzic Márton

Vágó:
Szalai Károly

Zene:
Gulya Róbert

Szereplők:
Szávai Viktória, Gallusz Nikolett, Nagy Ilona, Hámori Gabriella, Karácsonyi Zoltán, Seress Zoltán, Hevér Gábor, Scherer Péter, Kolovratnik Krisztián, Korda György, Gubik Ági, Tordai Teri, Vándor Éva, Szabó Margaréta, Görög László

Műfaj:
vígjáték, romantikus

Játékidő:
95 perc

Ország:
magyar

Gyártó:
HCC Media Group, Movieline

Hazai moziforgalmazó:
Movieline

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek