Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Szilveszter éjjel

New Year's Eve

50% / 1 szerkesztő
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2011. december 9.
Magyarországi premier: 2011. december 8.

A Valentin-nap csak a kezdet volt: kiderült, hogy csupa A-listás sztár közreműködésével is lehet bájos és szeretnivaló, mulatságos és emlékezetes filmet készíteni. A stáb ezért a folytatás mellett döntött, és a Valentin-nap után természetesen az év másik fénypontját, a szilvesztert vette célba.

A szív legfontosabb ügyei ezúttal is több, egymással párhuzamosan futó, egymást keresztül-kasul átszövő történetben bomlanak ki. A helyszín most New York: van, aki új életet akar kezdeni, és van, aki körömszakadtáig a régihez ragaszkodik. Csupa nagy kezdet, bátortalan újrakezdés, happy end, átverés és vallomás, remény és csalódás a Szilveszter éjjel, de történjék bármi, hangozzék el akármi, a lényeg mindig ugyanaz: a Szerelem.

Rendezte:
Garry Marshall

Forgatókönyv:
Katherine Fugate

Operatőr:
Charles Minsky

Vágó:
Michael Tronick

Zene:
John Debney

Szereplők:
Robert De Niro, Ashton Kutcher, Michelle Pfeiffer, Lea Michele, Josh Duhamel, Abigail Breslin, Katherine Heigl, Carla Gugino, Zac Efron, Sarah Jessica Parker, Jessica Biel, John Lithgow, Michelle Pfeiffer, Halle Berry, Hilary Swank, Bon Jovi, Hector Elizondo, Til Schweiger, Chris Bridges

Műfaj:
vígjáték, romantikus

Ország:
USA

Gyártó:
New Line Cinema, Rice Films, Karz Entertainment

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek