Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Szex telefonhívásra

Deception

70% / 1 szerkesztő
50% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2008. április 25.
Magyarországi premier: 2008. augusztus 28.

“Ráérsz ma este?” Szimpla kérdés, ám a rá adott válasz örökre megváltoztathatja egy férfi életét. Például Jonathan McQuarry-ét (Ewan McGregor). A New York-i könyvelő csupán apró fogaskerék a gépezetben, élete másból sem áll, csak munkából és munkából. És úgy tűnik, a taposómalomból nincs kiút.

Ekkor azonban megismerkedik Wyatt Bose-zal (Hugh Jackman), a karizmatikus ügyvéddel, aki feltárja neki New York azon oldalát, amely csak a kiváltságosok számára létezik: Wyatt világában a férfiak több ezer dollárt érő öltönyöket viselnek, és olyan titkos szórakozóhelyeken eresztik ki a gőzt, ahol a nők lélegzetelállítóak és bármire hajlandók. Azok a brókerek pedig, akik 18 órás munkanapjuk mellett nem lehet magánéletük, felkerülnek a Listára, amely egyfajta szexklub, ahol a megfelelő mobilszám tárcsázását és a jelszó („Ráérsz ma este?”) bemondását követően szexuális gyönyörök netovábbja vár.

De Jonathant valami más várja. Mikor találkozik első partnerével (Michelle Williams), akiről csak annyit tud, hogy neve S-sel kezdődik, a lehengerlően szép nő egy új világot tár fel előtte, ahol az árulás és a gyilkosság teljesen magától értetődő…

Rendezte:
Marcel Langenegger

Forgatókönyv:
Mark Bomback

Operatőr:
Dante Spinotti

Vágó:
Douglas Crise, Christian Wagner

Zene:
Ramin Djawadi

Szereplők:
Hugh Jackman, Ewan McGregor, Michelle Williams, Natasha Henstridge, Charlotte Rampling

Műfaj:
thriller

Játékidő:
108 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Summit Entertainment

Hazai moziforgalmazó:
SPI International

Kritikánk a filmről

Felhasználó Durucz Dávid kritikája
2008. augusztus 31.

""
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek