Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Szex és New York 2.

Sex and the City 2

15% / 2 szerkesztő
100% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2010. május 27.
Magyarországi premier: 2010. május 27.
Magyarországi DVD premier: 2010. október 27.

Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) és Miranda (Cynthia Nixon) készen állnak az újabb kalandokra! A középpontban ismét a szerelem, a barátság és a férfiak állnak, megfűszerezve a sok-sok fantasztikus ruhával és cipővel.

De mi is történt, miután kimondták a boldogító igent? A lányok most megmutatják, milyen is a hőn áhított élet, amelyre mindig is vágytak. Persze ez sem lenne egy igazi ‘Szex és New York’-szelet, ha nem tartogatnának a csajok pár meglepetést.

A négyesfogat ezúttal egy igazán csillogó, napsütötte utazásra indul, New York ismerős városából elrepülve a világ egyik legegzotikusabb, kincsekkel teli helyére, ahol a partiknak sosincs vége, és mindig valami misztikus erő lengi be a levegőt. A legjobbkor nem is jöhetne ez az utazás a négy barátnőnek, akik az unalmas hétköznapokban találják magukat, a házasság, anyaság és egyéb kötelékekben. Végülis, néha csak el kell szökni kicsit a lányokkal!

Az elsöprő sikerű tévésorozat alapján készült mozifilm, a Szex és New York 2008 nyarán hatalmas sikert aratott. Michael Patrick King ismét a sorozat szelleméhez hűen mutatja be a régi hősnők új kalandjait, New York városából ezúttal elrepítve őket az ezeregy éjszaka meséibe.

Rendezte:
Michael Patrick King

Forgatókönyv:
Michael Patrick King

Operatőr:
John Thomas

Vágó:
Michael Berenbaum

Szereplők:
Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg, Evan Handler, Jason Lewis, Willie Garson, Miley Cyrus, Penélope Cruz, Liza Minnelli

Műfaj:
vígjáték, romantikus

Játékidő:
140 perc

Ország:
USA

Gyártó:
HBO Films, New Line Cinema, Village Roadshow Pictures

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek