Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Szex, csajok, Ibiza

Pura Vida Ibiza - Die Mutter aller Parties!

Nem láttuk.
10% / 1 olvasó
Magyarországi premier: 2004. augusztus 19.

Vége az iskolának, és a frissen érettségizett Ben (Kristian Erik Kiehling), Felix (Tom Wlaschiha) és Nick (Michael Krabbe) számára elérkezett a partik ideje! De amikor Ben nyilvánosan szerelmet akar vallani a csodálatos Carolának (Julia Dietze), és emiatt kínos helyzetbe kerül, barátaival úgy dönt, hogy munkát vállalnak egy ibizai nyaralószigeten, amely tele van szexuálisan túlfűtött fiúkkal és alulöltözött lányokkal!

Ám a napozás, tenger és szex helyett egészen más vár rájuk: munka, munka és még több munka. Főnökasszonyuk, a szadista Anna (Katja Flint) minden percben rajtuk tartja a szemét. És miután Ben összefut Carolával és annak DJ barátjával, a fiú úgy érzi, inkább Alcatrazban lenne, mint Ibizán. Még egyéb sorscsapások is sújtják a fiúkat, meg kell birkózniuk néhány mérges medúzával, angol huligánokkal és másnapos tequilaivókkal. De mégsem adják fel a tervüket, hogy nagy partit rendezzenek az ibizai klubban, főleg Carolát akarják elkápráztatni ezzel. A nyár rövid ideig tart, de fiúk gondoskodnak róla, hogy mindenki hosszú ideig emlékezzen rá.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: rocco

Rendezte:
Gernot Roll

Forgatókönyv:
Fritjof Hohagen, Oliver Huzly és Reinhard Klooss

Operatőr:
Gernot Roll

Vágó:
Moune Barius

Zene:
Gottfried Engels és Ramon Zenker

Szereplők:
Kristian Erik Kiehling, Tom Wlaschiha, Michael Krabbe, Julia Dietze, Katja Flint, Horst Krause, Victor Schefé, Hilmi Sözer, Niels-Bruno Schmidt

Műfaj:
tini-vígjáték

Játékidő:
83 perc

Ország:
német

Gyártó:
Odeon Film, Clasart Filmproduktion

Hazai moziforgalmazó:
Best Hollywood

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek