Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Szeretném, ha szeretnél

The Wedding Planner

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2001. január 26.
Magyarországi premier: 2001. április 26.
Magyarországi DVD premier: 2002. október 8.

Mary Fiore (Jennifer Lopez) gyönyörű, fiatal nő, aki mindezek ellenére egyedül él. Imádja a munkáját, hiszen azt teheti, ami neki eddig még nem adatott meg - Mary profi esküvőszervező. Legújabb “megrendelése” eddigi legnagyobb megbízásának ígérkezik, melyet ha sikeresen levezényel, üzlettársá léphet elő annál a cégnél, ahol dolgozik. Egy gazdag, szőke üzletasszony esküvőjét kell megszerveznie, aki egy fiatal orvoshoz készül hozzámenni.

Egyik nap Mary cipőjének sarka beakad egy csatornába az utcán, miközben egy balesetben elszabadult kerekes kuka száguld felé. Mivel képtelen határozni abban a női dilemmában, hogy az életét mentse, avagy a cipőjét, egy arra járó férfi elrántja a robogó szemetes elől, megmentve ezzel Mary (és egyben a cipő) életét. Steve “Eddie” Jamesnek (Matthew McConaughey), a megmentőnek rögtön megtetszik a lány, s mivel Maryt is elbűvöli a fiatal férfi, este már együtt randevúznak egy park szabadtéri mozijában.

Mary másnap boldogságban úszva újságolja el szőke ügyfelének, Francine Donollynak (Bridgette Wilson), hogy találkozott egy “herceggel”. A mennykő viszont akkor üt be, amikor Francine bemutatja Marynek orvos vőlegényét, aki természetesen nem más, mint a megmentő, fiatal férfi, akivel előző nap randevúzott a parkban. Felszínre tör egy sokkalta komolyabb dilemma, mint volt a “cipő vagy Mary” esete. Vajon végezze-e a kötelességét Mary, és szervezze meg a fiatal pár esküvőjét, avagy “szerezze meg” Steve-t Francine-től. Az eszére vagy a szívére hallgasson? Úgy gondolom, nem kérdés, melyik fog győzedelmeskedni.

Rendezte:
Adam Shankman

Forgatókönyv:
Pamela Falk, Michael Ellis

Operatőr:
Julio Macat

Vágó:
Lisa Zeno Churgin

Zene:
Mervyn Warren

Szereplők:
Jennifer Lopez, Matthew McConaughey, Bridgette Wilson, Justin Chambers, Judy Greer, Alex Rocco, Joanna Gleason, Charles Kimbrough

Műfaj:
romantikus, vígjáték

Játékidő:
103 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Columbia Pictures

Hazai moziforgalmazó:
Kinowelt

Kritikánk a filmről

Felhasználó siz kritikája
2003. december 28.

"Főzőcske romantikusoknak: végy egy rácsos csatornát, dobj bele egy tűsarkat, ízesítsd száguldó kukával, majd várd ki a végét! Mi lesz belőle? Hát persze, hogy szerelem!"
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek