Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Számos pasas

What's Your Number?

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2011. szeptember 30.

Egy újságcikk szerint azok az emberek, akik húsz vagy annál is több párkapcsolaton vannak túl elveszítették a lehetőséget, hogy rájuk találjon az igaz szerelem. Aznap reggel tehát, amikor Ally (Anna Faris) felébred élete huszadik pasija mellett, pánikba esik. Még mindig nem érzi úgy, hogy megtalálta volna a nagy őt, és ennek csak egyetlen magyarázata lehet: biztosan nem figyelt eléggé! Nekilát tehát, hogy újra megtalálja előző tizenkilenc pasiját.

Szomszédja, az állástalan színész (Chris Evans) segítségével kinyomozza, majd visszafelé is újraéli eddigi szexuális életét: minden korábbi szerelmét/szeretőjét még egyszer alaposan meg szeretné vizsgálni abból a szempontból: vajon ő-e az igazi.

A nagy fehérség rendezőjének, illetve a Dokik és a Szeretünk Raymond tv-sorozatok íróinak új komédiájában a Horrora akadva-sorozaton edződött Anna Faris indul a kalandokkal és meglepetésekkel teli hosszú útnak, melynek végén talán ott vár a Nagy Ő.

Rendezte:
Mark Mylod

Forgatókönyv:
Gabrielle Allan, Jennifer Crittenden

Operatőr:
J. Michael Muro

Vágó:
Julie Monroe

Zene:
Aaron Zigman

Szereplők:
Anna Faris, Chris Evans, Ari Graynor, Blythe Danner, Joel McHale, Dave Annabelle, Andy Samberg, Zachary Quinto, Tom Lennon, Aziz Ansari

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
106 perc

Ország:
USA

Gyártó:
20th Century Fox

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek