Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Szakítani tudni kell

Breakin' All the Rules

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2004. május 14.

A romantikus vígjáték egy “Szakítási Kézikönyv” körül bonyolódik. Quincy Watson (Jamie Foxx) egy összetört férfi, miután egy napon minden teketória nélkül lapátra teszi a menyasszonya. Quincy, túlélvén, hogy teljesen darabjaira hullott, elhatározza, könyvbe foglalja a bánatát, egy amolyan “Hogyan szakítsunk”-típusúba. Műve persze - ahogy az ilyenkor lenni szokott - bestsellerré válik, és a közvélemény szemében ő lesz a “téma” legavatottabb szakértője.

Quincy-nek teljesen agyára megy a szakítás témaköre: nem akarván, hogy egyszer legjobb barátainak is el kelljen szenvedniük mindazt a kínt, amit ő átélt, tanácsokat zúdít rájuk, hogyan szálljanak ki saját párkapcsolataikból - amíg még lehet. Quincy “missziójából” pedig fergeteges humorú “tévedések vígjátéka” kerekedik olyan további szereplőkkel karöltve, mint Morris Chesnut (G.I. Jane, Félholt) és Gabrielle Union (Bölcsőd lesz a koporsód, Bad Boys II.).

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: siz

Rendezte:
Daniel Taplitz

Forgatókönyv:
Daniel Taplitz

Operatőr:
David Hennings

Vágó:
Robert Frazen

Zene:
Marcus Miller

Szereplők:
Jamie Foxx, Gabrielle Union, Morris Chestnut, Peter MacNicol, Jennifer Esposito, Bianca Lawson, Jill Ritchie, Danny Comden

Műfaj:
vígjáték, romantikus

Játékidő:
85 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Screen Gems Inc./Breakup Productions

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek