Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Super

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Ősbemutató: 2010. szeptember 10., Torontói Filmfesztivál
Amerikai premier: 2011. április 1.

Amikor a balfácán lúzer Frank (Rainn Wilson) meglátja ex-kábítószerfüggő feleségét, Sarah-t (Liv Tyler), ahogyan készségesen ajánlja fel magát a drogdíler Jacques-nak (Kevin Bacon), erőt vesz rajta a teljes elanyátlanodás, mivel képtelen megbirkózni a letaglózó sokkal. Ám hamarosan csak erőt vesz magán, és elhatározza, hogy egy Crimson Bolt nevű szuperhős álcájába bújva a rosszfiúkon vág vissza sérelmeiért.

Saját kezűleg készített piros gúnyájával és egy franciakulccsal felvértezve segítőtársat is talál maga mellé a dekoratív Boltie (Ellen Page) személyében. Crimson Bolt aztán Boltie-val a nyomában elszabadul az utcákon, hogy régivágású stílusával (“Nem kívánatos az ön viselkedésében, hogy molesztálja azt a gyermeket”) nézzen a gonoszságban sántikálók szeme közé, s végül bátorságot vegyen végre szembekerülni Jacques-kal is.

James Gunn (Slither) akció-vígjátéka a HA/VER-hez hasonlóan paródiaszerűen nyúl a szuperhős-kultusz felfújt kultimázsa felé, soraiban olyan rég nem látott arcokkal, mint Liv Tyler, Kevin Bacon vagy akár Michael Rooker.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
James Gunn

Forgatókönyv:
James Gunn

Operatőr:
Steve Gainer

Vágó:
Cara Silverman

Zene:
Tyler Bates

Szereplők:
Rainn Wilson, Ellen Page, Liv Tyler, Kevin Bacon, Michael Rooker, Andre Royo, Sean Gunn, Stephen Blackehart, Don Mac, Linda Cardellini, Nathan Fillion

Műfaj:
akció, vígjáték

Játékidő:
96 perc

Ország:
USA

Gyártó:
This Is That Productions, Ambush Entertainment

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek