Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Stuart Little, kisegér 2.

Stuart Little 2

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2002. július 19.
Magyarországi premier: 2002. augusztus 29.
Magyarországi DVD premier: 2003. március 11.

Stuart Little csodás körülmények között érkezett a Little-családba, és ő hamarosan annyira megszerette őket, ami egy kis egértől csak telik.

Mára első ellensége, Hómancs is a cimborájává lett, ám úgy tűnik, hogy a világ első árva egere, akit emberek fogadtak örökbe, mégsem talál könnyen nyugalmat. Pedig minden olyan jól kezdődik. Stuart megbarátkozott egy kismadárral! Ám a barátság kötelezettségekkel jár, és ő hamarosan arra ébred, hogy egy szörnyű expedíció parancsnoka.

A cél: megmenteni Margalót, a dalosmadarat. A feladat: eljutni New York túlsó felébe, mielőtt a gonosz keselyű lecsap rájuk. A legénység: Hómancs, akinek semmi kedve az egészhez, csak nyafog és nyávog, és különben is: ha vad és veszélyes kalandokra kerül a sor, egy bátor egér százszor jobban helytáll, mint egy elkényeztetett macsek.

Az 1999-ben bemutatott első Stuart Little film hatalmas sikert aratott: 140 millió dolláros bevételt ért el Észak-Amerikában. Az ugyancsak Rob Minkoff által rendezett forgatás azonban már csupán csalódást jelentő 65 millát hozott be a moziforgalmazás során.

Rendezte:
Rob Minkoff

Forgatókönyv:
Bruce Joel Rubin

Operatőr:
Steven B. Poster

Vágó:
Priscilla Nedd-Friendly és Mark Solomon

Zene:
Alan Silvestri

Szereplők:
Geena Davis, Hugh Laurie, Jonathan Lipnicki, és szinkronhangok: Michael J. Fox, Nathan Lane, Melanie Griffith, Christopher Walken, Steve Zahn

Műfaj:
vígjáték, családi, kaland

Játékidő:
78 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Columbia Pictures

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek