Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Stepfordi feleségek

The Stepford Wives

Nem láttuk.
55% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2004. június 11.
Magyarországi premier: 2004. október 7.
Magyarországi DVD premier: 2005. február 8.

A Stepfordi feleségek egy igen bizarr 1975-ös mozi újrája, melynek középpontjában a “tökéletesség” szó áll. Ki ne örülne egy tökéletes életnek, melyben az embernek mindene megvan: modern kocsi, lakás, luxuscikkek, ideális munkahely, imádnivaló gyerekek és egy TÖKÉLETES feleség?

Filmünk hősei Joanna Eberhart (Nicole Kidman) és férje, Walter (Matthew Broderick) Manhattan-ből Connecticut-ba, egy zárt kis közösségbe, Stepfordba költöznek, mikor Joanna - az egyébként széles körben sikeres tv-társaság elnöke - sorozatos kudarcok miatt idegileg teljesen kikészül.

Megérkezvén a városba döbbenten tapasztalják, hogy az ottani háziasszonyok mind megjelenésükben, mind viselkedésükben tökéletesek, de emellett segítőkészek és alázatosak is a férfiakkal szemben. Rövidke kis nyomozás után új barátnőjével, az író Bobbie-val (Bette Midler) felfedi a városka titkát: a férjek minden hölgyet kicseréltek egy robot másukra, akiket aztán kényük-kedvük szerint irányíthatnak!

Az eredetileg komor hangulatú filmet a bábmágus és állandó Yoda hang, Frank Oz rendezte kicsit bohókásabbra, akinek eddig olyan filmek fűzödnek a nevéhez, mint pl. A rémségek kicsiny boltja[/b] vagy A Boldogító nem[/b].

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: tufee

Rendezte:
Frank Oz

Forgatókönyv:
Ira Levin könyve alapján Paul Rudnick

Operatőr:
Rob Hahn

Vágó:
Jay Rabinowitz

Zene:
David Arnold

Szereplők:
Nicole Kidman, Bette Midler, Roger Bart, Matthew Broderick, Christopher Walken, Glenn Close, Faith Hill, Mike White, Jon Lovitz

Műfaj:
vígjáték, krimi, sci-fi

Játékidő:
115 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Paramount és DreamWorks

Hazai moziforgalmazó:
UIP - Duna Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek