Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Starsky & Hutch

Starsky & Hutch

Nem láttuk.
55% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2004. március 5.
Magyarországi premier: 2004. április 15.
Magyarországi DVD premier: 2004. szeptember 7.

Amikor David Starsky (Ben Stiller) szolgálatban van, nincs, ami megállítsa. Márpedig ő mindig szolgálatban van, mániákus makacssággal üldözi a bűnt és a bűnözőket. Társai nem is bírják a tempót: gyorsabban váltogatja a nyomozó párjait, mint a sebességet imádott, tűzpiros Gran Torinójában.

Így kerül mellé Ken Hutchinson (Owen Wilson), aki szintén nem volna rossz zsaru, csak túlságosan szereti a pénzt, túl laza és tojik mindenkire. Az ösztönei hibátlanok, ám még nincs meggyőzve arról, hogy a törvény kevésbé jövedelmező oldalán kéne maradnia.

A két rendőr egy gyilkossági ügyben nyomoz. Hutch egyik informátora (Snoop Doggy Dog) és egy túl készséges pomponlány segítségével vetik magukat az ügybe - és keverednek bele egyre mélyebben…

Az 1970-es években készült sorozat mozis remake-jét a Sulihuligánokkal és a Cool-túrával elhíresült Todd Phillips rendezte.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: tufee

Rendezte:
Todd Phillips

Forgatókönyv:
John O'Brien, Todd Phillips, Scot Armstrong

Operatőr:
Barry Peterson

Vágó:
Leslie Jones

Zene:
Theodore Shapiro

Szereplők:
Ben Stiller, Owen Wilson, Snoop Dogg, Vince Vaughn, Carmen Electra, Juliette Lewis, Chris Penn, Amy Smart, Jason Bateman, Will Ferrell

Műfaj:
vígjáték, krimi

Játékidő:
101 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Warner Bros.

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó tufee kritikája
2004. július 8.

"Összegezvén a Starsky & Hutch nagyfilm-változatát: ha ideális hangulatban van a néző, még lehet szórakoztató, de tipikusan egyestés mozi."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek