Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Sporthorgászat

Pescuit sportiv

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Ősbemutató: 2007. július 8., Paris Cinéma
Magyarországi premier: 2010. december 30.

Mihai (Adrian Titieni) és barátnője, Lubi (Ioana Flora) egy hétvégi piknikre indulnak, hogy elszabaduljanak a hétköznapokból, és csak egymással törődhessenek. Ám egy váratlan baleset keresztülhúzza terveiket: elütnek egy prostituáltat, majd összevesznek, mert különbözőképpen akarják kezelni a helyzetet.

Mihai, aki komoly erkölcsi szabályok szerint él, jelenteni szeretné a balesetet, nála sokkal akaratosabb, uralkodó típusú barátnője viszont el akarja tüntetni a nyomokat. Mihai enged a nő akaratának, és úgy döntenek, hogy a holttestet a közeli erdőben rejtik el. Útközben Ana (Maria Dinulescu), a prostituált magához tér, és kiderül, hogy a sérülései egyáltalán nem súlyosak. A pár, kihasználva a helyzetet, azzal áll elő, hogy ők találtak rá a sebesült nőre.

Ana ezek után vendégként velük tart a piknikre. Ám a lány rövidesen beférkőzik a szerelmesek magánéletébe: bár nem szándékosan, de viselkedésével, kisebb-nagyobb hazugságaival manipulálja a párt, és hamarosan felszínre kerülnek fő kapcsolati problémáik.

Adrian Sitaru filmje több filmfesztiválon is megfordult, ahonnan Nagydíjakkal, forgatókönyvi- és színészi elismerésekkel tért haza.

Rendezte:
Adrian Sitaru

Forgatókönyv:
Adrian Sitaru

Operatőr:
Adi Silisteanu

Vágó:
Adrian Sitaru

Zene:
Cornel Ilie

Szereplők:
Adrian Titieni, Ioana Flora, Maria Dinulescu, Alexandru Georgescu, Sorin Vasilescu, Nicodim Ungureanu

Műfaj:
dráma

Játékidő:
84 perc

Ország:
Románia, Franciaország

Gyártó:
4 Proof Film, arte France Cinéma, Movie Partners In Motion Film

Hazai moziforgalmazó:
Mozinet

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek