Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Sorsügynökség

The Adjustment Bureau

55% / 4 szerkesztő
53% / 3 olvasó
Amerikai premier: 2011. március 4.
Magyarországi premier: 2011. március 31.

Mi irányítjuk a sorsunkat, vagy láthatatlan erők manipulálnak? Matt Damon ebben a thrillerben olyan embert alakít, aki bepillant a jövőjébe, melyet a végzet szánt neki, és rájön, hogy ő valami mást akar. Ahhoz azonban, hogy ezt elérje, a nyomába kell erednie az egyetlen nőnek, akit valaha szeretett, a modern New York utcáin és utcái alatt.

David Norris (Matt Damon), az ambiciózus politikus egy hajszálra van attól, hogy bekerüljön a szenátusba, amikor megismerkedik a gyönyörű balett-táncossal, Elise Sellas-szal (Emily Blunt). Ez a nő ugyanis senkihez sem fogható. Csakhogy amint David ráébred, hogy beleszeretett a lányba, titokzatos erők fognak össze ellenük, hogy távol tartsák egymástól kettőjüket.

David aztán megtudja, hogy valójában a sors ügynökeivel szállt szembe, mégpedig pontosabban a Helyreigazító Iroda embereivel, akik minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy megakadályozzák David és Elise együttlétét. Ilyen túlerővel szemben David csupán két dolgot tehet: vagy lemond a lányról, és elfogadja a számára elrendelt utat, vagy kockára tesz mindent, hogy szembeszálljon a sorssal, és együtt lehessen Elise-zel. Vajon melyiket választja?

George Nolfi első rendezése Philip K. Dick (Next - A holnap a múlté, A felejtés bére, Különvélemény) novellája alapján készült.

Rendezte:
George Nolfi

Forgatókönyv:
Philip K. Dick novellájából George Nolfi

Operatőr:
John Toll

Vágó:
Jay Rabinowitz

Zene:
Thomas Newman

Szereplők:
Matt Damon, Emily Blunt, Shohreh Aghdashloo, John Slattery, Terence Stamp, Anthony Mackie, Michael Kelly, Anthony Ruivivar

Műfaj:
thriller

Játékidő:
104 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Electric Shepherd Productions, Media Rights Capital, Universal Pictures

Hazai moziforgalmazó:
UIP-Duna Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek