Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Shutter

Shutter

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Ősbemutató: 2004. szept. 9. (Thaiföld)

Tun (Ananda Everingham), a fiatal fényképész és barátnője, Jane (Natthaweeranuch Thongmee) az egyik este elütnek egy fiatal nőt a kocsijukkal. Nagyon megrémülnek, ezért otthagyják a nő testét az út közepén, később pedig el is felejtkeznek az egészről. Amikor Jane elvégzi a főiskolát, Tun rengeteg fényképet készít az ünnepségen, ám amikor előhívatja a képeket, furcsa foltokat vesz észre néhány fotón.

Mindketten arra gondolnak, hogy ez talán kapcsolatban lehet azzal a bizonyos autóbalesettel. Aztán kiderül, hogy az elütött lány, Natre (Achita Sikamana) régen nagyon is közeli kapcsolatban állt Tunnal, melyet a fiú erősen titkol. Azonban a szellem úgy gondolja, ha már az életben a végsőkig ragaszkodott a fiúhoz, halálában sem hagyja őt magára…

Banjong Pisanthanakun és Parkpoom Wongpoom Thaiföldön játszódó filmje az eredeti Ringu és a Ju-on kitaposott hagyományait követi, méghozzá nem is rosszul, példa erre a világ különböző filmfesztiváljain történő bemutatása, és a külföldi elismerő kritikák.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: siz

Rendezte:
Banjong Pisanthanakun és Parkpoom Wongpoom

Forgatókönyv:
Banjong Pisanthanakun, Sopon Sukdapisit és Parkpoom Wongpoom

Operatőr:
Niramon Ross

Vágó:
Manop Boonvipat, Lee Chatametikool

Zene:
Chartchai Pongprapapan

Szereplők:
Ananda Everingham, Natthaweeranuch Thongmee, Achita Sikamana, Unnop Chanpaibool

Műfaj:
horror, thriller

Játékidő:
97 perc

Ország:
Thaiföld

Gyártó:
GMM, Phenomena

Kritikánk a filmről

Felhasználó siz kritikája
2005. november 3.

"Belevaló természetfeletti thriller az egyébként is misztikus Thaiföldről, amelyben az amerikai hatásvadászat párosul a japán alapokon nyugvó rémisztgetéssel. S bár az elsülő vakuvillogások közepette kliséhegyek omlanak a nézőre, a korrekt befejezés sok hibáért kárpótol."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek