Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Showtime - Képtelen & végtelen

Showtime

Nem láttuk.
40% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2002. március 15.
Magyarországi premier: 2002. április 18.
Magyarországi DVD premier: 2002. december 10.

A valóságon alapuló, kukucskálós tévéműsorok a rendőrséget sem kerülhetik el. A Los Angeles-i zsaruk legkeményebbje (Robert De Niro) egy nap azon veszi észre magát, hogy a narkósok, maffiózók és bérgyilkosok helyett sokkal ravaszabb és kegyetlenebb népséggel kell szembenéznie: tévésekkel.

Egy rámenős producer (Rene Russo) az évszázad műsorát akarja vele elkészíteni. A kelletlen zsaru mellé szerződtet egy kétballábas biztonsági őrt (Eddie Murphy), aki mindig a reflektorfénybe vágyott, és indul a műsor.

Dörögnek a pisztolyok, forognak a kamerák, élet és játék, műsor és valóság végképp összekeveredik: a rendőr nyomozni szeretne, de játszania kell, társa a világ legnagyobb ripacsa, és minden elkövetne még egy kis szerepért, a kamerák kedvéért hazudnak, és természetesen valódi bűnügybe keverednek: a Show megy tovább…

Tom Dey rendező (Anyám nyakán, Új csapás) filmje Hollywood és a valóságshow-k elé tart görbe tükröt, de a 85 milliós költségvetésű, nem akármilyen főszereplőkkel forgatott film megbukott a tengerentúli mozikban, mindössze 37,9 millió dollár értékben váltottak rá jegyet.

Rendezte:
Tom Dey

Forgatókönyv:
Jorge Salageuri, Keith Saron, Alfred Gough és Miles Millar

Operatőr:
Thomas Kloss

Vágó:
Billy Weber

Zene:
Alan Silvestri

Szereplők:
Robert De Niro, Eddie Murphy, Rene Russo, William Shatner, Nestor Serrano, Frankie Faison, Kadeem Hardison, Mos Def

Műfaj:
akció, vígjáték

Játékidő:
105 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Warner Bros.

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek