Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Scooby Doo - A nagy csapat

Scooby Doo

Nem láttuk.
35% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2002. június 14.
Magyarországi premier: 2002. augusztus 15.

Két évvel azután, hogy a Rejtély Rt.-n belüli feloldhatatlan személyi konfliktusok a csapat felbomlásához vezettek, a társaság tagjai - Scooby-Doo, Fred, Daphne, Shaggy és Velma - külön-külön meghívást kapnak a Kísértet Szigetre, hogy segítsenek felderíteni egy módfelett titokzatos és paranormális eseménysorozatot.

A meghívó a sziget tulajdonosától, Emile Mondavarioustól érkezik, aki attól fél, hogy a Kísértet Szigeten működő bizarr szórakoztató központot valódi szellemek kerítették hatalmukba, és azt szeretné, ha a Rejtély Rt. minden lében kanál detektívjei fényt derítenének a rejtélyre, mielőtt a túlvilági rémségek híre messze űzné a sziget evilági - és igen jól fizető - látogatóit.

Scoobynak és barátainak félre kell tehát tenniük személyes ellentéteiket, s el kell felejteniük mindazt, amit hamis szellemekről és szörnyjelmezbe bújt csalókról idáig tudni véltek, hogy megoldják életük legnehezebb esetét, épp bőrrel megússzák a kalandot, és megmentsék az egész világot!

Rendezte:
Raja Gosnell

Forgatókönyv:
Craig Titley története alapján James Gunn

Operatőr:
David Eggby

Vágó:
Kent Beyda

Zene:
David Newman

Szereplők:
Sarah Michelle Gellar, Freddie Prinze Jr., Matthew Lillard, Linda Cardellini, Rowan Atkinson

Műfaj:
kaland, vígjáték, fantasy

Játékidő:
86 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Warner Bros.

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó TuRo kritikája
2003. december 28.

"Miközben néztem a mozit, rájöttem, hogy nem kell itt semmiféle egyediség, újszerű ötlet, elég a számítógép által kreált kutyuson és hülyeségein szórakozni, valószínű, hogy az alkotók célja is ez volt."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek