Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

S.W.A.T. - Különleges Kommandó

S.W.A.T.

Nem láttuk.
40% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2003. augusztus 8.
Magyarországi premier: 2003. november 20.

Ha baj van, õket hívják. Még a rendõrök is tõlük kérnek segítséget. A S.W.A.T. talán a világ legkeményebb, legjobban kiképzett, legjobban felszerelt fegyveres szervezete. A városi hadviselésben a legjobbak - ezért fordulnak hozzájuk a hatóságok, amikor egy veszélyes bűnözőt (Olivier Martinez) kell A pontból B pontba szállítani.

Egy veterán S.W.A.T. parancsnok (Samuel L. Jackson) kiválogatja a legjobbak legjobbjait, hogy velük vágjon neki a nagy kalandnak. Közéjük tartozik a SWAT-tól korábban már eltanácsolt Jim Street (Colin Farrell) is, aki tudja, ez az akció az utolsó esélye, hogy az egység tagja maradhasson. A feladatot nehezíti, hogy a bűnöző 100 millió dollárt ígér annak a bátor jelentkezőnek, aki kiszabadítja őt kényszerű fogságából.

Neil H. Moritz producer (xXx, Halálos iramban 1-2.) és Clark Johnson 80 millió dollárból forgatott akciófilmje egy hetvenes évekbeli tévésorozaton alapul.

Rendezte:
Clark Johnson

Forgatókönyv:
David Ayer, David McKenna

Operatőr:
Gabriel Beristain

Vágó:
Michael Tronick

Zene:
Elliot Goldenthal

Szereplők:
Samuel L. Jackson, Colin Farrell, Michelle Rodriguez, LL Cool J, Josh Charles, Brian Van Holt, Jeremy Renner, Olivier Martinez

Műfaj:
akció, thriller

Játékidő:
117 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Columbia Pictures, Original Film, Camelot Pictures,

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó siz kritikája
2004. január 11.

"Különleges fegyverek és taktikák, vagyis angolul: S.W.A.T. Különleges filmet érdemeltek volna. Helyette kaptak egy sablonokra épülő harmatgyenge B-mozit. Csak sajnálhatjuk!"
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek